Tunnetko olosi sähäkäksi silmälaseissa? Specsavers hakee yhdessä Pirjo Nuotion ja ET-lehden kanssa yli 50–vuotiaita sähäkkiä silmälasimallia ympäri Suomen.

Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailussa on luvassa upeita palkintoja kuten silmälasilahjakortteja, risteilylahjakortteja sekä ET:n vuosikertoja. Lisäksi kolme finalistia pääsee stailattuina Gloria Fashion Show:n VIP–iltaan 1.9.2017, Specsaversin mainoskuvauksiin ja saavat Specsaversin lahjakortin. Lisäksi tuomariston valitsema voittaja pääsee hemmottelumatkalle M/S Viking Gracella. Osallistumalla kilpailuun tuet samalla Lastenklinikoiden kummien toimintaa.

Voit ilmoittautua kisaan alla olevalla lomakkeella tai Sähäkin silmälasimalli -kiertueella Helsingin Itäkeskuksessa, Raision Myllyssä tai Tampereen Koskikeskuksessa.

Voit pyörähtää kiertuepaikoilla kahvilla, esinäöntutkimuksessa ja tutustumassa kehysuutuuksiin. Saat samalla upeita lukijaetuja. Paikanpäällä myös iki-ihana Pirjo Nuotio.

Kiertueen aikataulu:
22.5. klo 12-16 Itäkeskus (keskusaukio)
2.6.   klo 12-16  Raision Mylly (Myllyntori)
5.6.   klo  12-16  Tampere Koskikeskus

Lukijaetuna saat 22.5.-11.6.2017 välisenä aikana -30% alennuksen monitehosilmälasien loppuhinnasta sekä ilmaisen Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen. Tarjous on voimassa kaikissa Specsavers Optikko -liikkeissä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Arvomme tämän lisäksi jokaisella paikkakunnalla 5 kpl Viking Line -risteilylahjakortteja sekä 1 kpl ET-lehden vuosikertaa. Lisäksi 50:lle nopeinta saa ilmaisen ET-lehden per paikkakunta.

 

 

» Lue lisää kilpailusta ja säännöistä täältä

Jos et ole silmälasien käyttäjä, voit lainata kuvaa varten kehykset tuttavalta tai ottaa kuvan Specsavers Optikko -liikkessä! Ei aurinkolaseja. Kuvatiedostot: jpg, gif, png.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Järjestäjä
Specsavers Finland Oy, Neilikkatie 17, 01300 Vantaa, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun, jäljempänä ”Kilpailu”.

Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän osoitteessa http://www.etlehti.fi/specsavers järjestämään Kilpailuun.

Osallistumisen ehdot
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 50 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Osallistumalla Kilpailuun osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa Kilpailuaineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestä-jästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa Kilpailuaineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen Kilpailuaineiston lähettämiseen kaikilta Kilpailuaineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Kilpailuun.

Osallistuminen ja kilpailuaika
Kilpailuun voi osallistua 10.5.-22.6.2017 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä sivulla http://www.etlehti.fi/specsavers olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Kilpailuun voi osallistua vain kyseisen lomakkeen kautta. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta
Kilpailussa valitaan 20 semifinalistia, joiden joukosta valitaan kolme (3) palkittavaa finalistia. Kilpailun tuomaristo valitsee kaksi (2) finalistia ja ET:n lukijat äänestävät kolmannen finalistin.

Kilpailussa palkitaan kolme finalistia. He pääsevät Specsaversin mainoskuvauksiin ja sen jälkeen stailattuina Gloria Fashion Show:n VIP-iltaan 1.9.2017. Finalisteille kustannetaan meikkaus ja kampaus sekä matkakustannukset VIP-iltaan.

Lisäksi jokainen finalisti saa Specsaversin silmälasilahjakortin arvoltaan à 179 euroa.

Tuomariston valitsema kilpailun voittaja saa myös hemmotteluristeilyn M/S Viking Gracelle. Risteily sisältää kahden hengen yöpymisen Premium-hytissä lauantai-torstai lähdöillä sisältäen erikoisaamiaisen kahdelle sekä illalliskupongit, hyttiin tarjoillun samppanjan sekä SPA-pääsyliput kahdelle hengelle. Risteilylahjakortti on voimassa 15.8-21.12.2017. Risteilypaketin arvo à 340 euroa.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Finalistit valitaan 17.8.2017. Finalisteille ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat uutisankkurina tunnettu Pirjo Nuotio, ET-lehden päätoimittaja Riitta Korhonen sekä Specsaversin viestintäjohtaja Irene Hernberg.

Voittajasta tuotettava sisältö
Osallistumalla kilpailuun ja voiton osuessa kohdalle osanottaja myöntää oikeuden käyttää voittajan etunimeä ja kuvattuja kuvia järjestäjän omissa, ET-lehden ja Sanoman muissa kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Järjestäjä ilmoittaa viipymättä kilpailun päättymisen jälkeen voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, valitaan tilalle uusi voittaja.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Kilpailuun osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Vero
Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti. Palkinnon lunastamisesta mahdollisesti aiheutuvasta tuloveroseuraamuksesta vastaa palkinnon voittaja itse.
Mahdollisesta rahapalkinnosta Järjestäjä suorittaa ennakonpidätyksen kilpailun voittajan toimittaman verokortin tai muutoin säädetyn suuruisena.

Hyväntekeväisyys
Specsavers luovuttaa jokaisesta osallistujasta euron Lastenklinikoiden kummeille ja jokaisesta äänestäjästä 50 senttiä.