Härkäpapu maistuu mainiolta, kun tekaiset sille helpon marinadin. Maistamaan pääset jo huomenna!

½ l tuoreita riivittyjä härkäpapuja

1 paprika

1 punasipuli

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4–6 valkosipulinkynttä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

rouhittua mustapippuria

rouhittua merisuolaa

liemi: 1 osa valkoviinietikkaa 4 osaa oliiviöljyä

  • Riivi pavut ja keitä suolatussa vedessä noin 10 minuuttia.
  • Pese ja leikkaa paprika lohkoiksi. Poista siemenet.
  • Paahda paprikapaloja 225 asteessa grillivastuksen alla, kunnes palat saavat hieman väriä.
  • Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja valkosipuli lastuiksi.
  • Lado kasvikset kerroksittain puhtaaseen lasipurkkiin. Rouhi kerrosten väleihin mustapippuria ja suolaa.
  • Sekoita liemi ja kaada kasvisten päälle, niin että ne peittyvät.

Vinkki: Parhaimmillaan maku on muutaman viikon kuluttua, mutta maistelun voit aloittaa heti valmistuksen jälkeisenä päivänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla