
Härkäpapu maistuu mainiolta, kun tekaiset sille helpon marinadin. Maistamaan pääset jo huomenna!
½ l tuoreita riivittyjä härkäpapuja
1 paprika
1 punasipuli
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
4–6 valkosipulinkynttä
Sisältö jatkuu mainoksen alla
rouhittua mustapippuria
rouhittua merisuolaa
liemi: 1 osa valkoviinietikkaa 4 osaa oliiviöljyä
- Riivi pavut ja keitä suolatussa vedessä noin 10 minuuttia.
- Pese ja leikkaa paprika lohkoiksi. Poista siemenet.
- Paahda paprikapaloja 225 asteessa grillivastuksen alla, kunnes palat saavat hieman väriä.
- Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja valkosipuli lastuiksi.
- Lado kasvikset kerroksittain puhtaaseen lasipurkkiin. Rouhi kerrosten väleihin mustapippuria ja suolaa.
- Sekoita liemi ja kaada kasvisten päälle, niin että ne peittyvät.
Vinkki: Parhaimmillaan maku on muutaman viikon kuluttua, mutta maistelun voit aloittaa heti valmistuksen jälkeisenä päivänä.
Seuraa meitä Facebookissa