
Tämä kuva on kuvituskuva. Kuva: Istockphoto
Viipale tätä muhevaa juustotorttua sopii salaatin kanssa korvaamaan kokonaisen aterian, kirjoitti ET-lehti 1980-luvulla. Tämä ohje maistuu edelleen: Kokeile sinäkin helppoa reseptiä!
Pohja
150 g voita
2,5 dl vehnäjauhoja
3 rkl maitoa
1 dl emmentalraastetta
Täyte:
2 munaa
2 dl kermaa
1 rkl vehnäjauhoja
4 dl emmentalraastetta
Tee näin
- Sekoita voi ja vehnäjauhot keskenään. Lisää joukkoon maito ja juustoraaste.
- Painele taikina matalan vuoan pohjalle ja reunoille.
- Paista 225 asteessa kypsäksi.
- Sekoita munat, kerma ja juustoraaste keskenään ja kaada seos tortun syvennykseen.
- Paista kunnes täyte hyytyy ja saa väriä.
Lue myös: 1980-luvun hittiohje: Peruna-juustosämpylät
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Resepti on julkaistu alunperin Eläketieto 3/1980 -lehdessä, jonka kuvan näet Instagram-tilillämme.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa