Tarjoa tämä ihana riisi pääsiäispöydän lisukkeena

4–6 annosta

  • 1 sipuli
  • 1–2 porkkanaa
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 4 dl basmatiriisiä
  • 7 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl rusinoita
  • 1 limetin mehu
  • pari oksaa basilikaa

Pilko sipuli. Kuori ja kuutioi porkkanat.

Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää joukkoon sipuli ja kuullota pari minuuttia. Lisää pannulle riisit ja porkkanat. Jatka kuullottamista vielä pari minuuttia. Varo, ettei riisi pala.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lisää joukkoon vesi ja suola. Hauduta riisiä 15 minuuttia. Lisää rusinat ja limetin mehu. Jatka kypsennystä vielä 5–10 minuuttia eli kunnes riisi on kypsää, mutta irtonaista. Silppua ennen tarjoilua joukkoon basilikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla