
Taimen, lahna tai pienikokoinen hauki paistuvat meheväksi uunissa tällä reseptillä.
Ainekset:
kokonainen kala, esim. taimen, lahna tai pieni hauki
rouhittua valkopippuria
suolaa
Täyte:
200 g tuorejuustoa, esim. Crème Bonjour savulohi ja piparjuuri
1 ruukku ruohosipulia
2 tl sitruunan raastettua kuorta
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Pintaan:
leivänmuruja
Sisältö jatkuu mainoksen alla
- Poista kalasta kidukset ja sisälmykset. Suomusta kala tarvittaessa. Hiero kalan sisään suolaa ja rouhittua pippuria.
- Sekoita täyte. Silppua tuorejuustoon ruohosipulia ja raasta mauksi sitruunankuorta. Lisää täyte kalan sisään.
- Ripottele kalan pinnalle leivänmuruja tai korppujauhoja.
- Kypsennä kokonaista kalaa uunipannulla 200-asteisessa uunissa noin 30–40 minuuttia. Kalan koko määrittelee paistoajan.
Seuraa meitä Facebookissa