Marco Bjurström vuonna 2001 BumtsiBum-ohjelman 100. juhlajaksossa.

MTV tiedottaa, että rakastetut televisio-ohjelmat Bumtsibum! ja Kokkisota palaavat keväällä. Vastaa kyselyyn ja kerro, mitä jo loppunutta telkkariohjelmaa sinä ikävöit eniten!

MTV uutisoi, että kaksi kanavan legendaarista hittiohjelmaa palaa takaisin ohjelmistoon. BumtsiBum! ja Kokkisota tekevät paluun keväällä 2017 MTV:n 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. 

Musiikkiviihdeshow BumtsiBum! liimasi tv-katsojat ruudun ääreen. Ohjelman ensiesitys nähtiin syksyllä 1997 ja viimeinen lähetys helmikuussa 2005. Juontaja Marco Bjurström nousi supertähdeksi ohjelman myötä. Bjurström ei tee paluuta BumtsiBumiin ensi vuonna. 

Lue: Marco Bjurström kertoo, miten selvisi BumtsiBumin suosiosta ystävänsä avulla

Moni muistanee esimerkiksi BumtsiBumin Tenavatähti-jakson:

Ruokaohjelma Kokkisotaa (1999-2004) juonsi Sikke Sumari, joka ei myöskään palaa mukaan ohjelmaan ensi keväänä. Kokkisota teki monesta tämän päivän julkkiskokista tähden. Esimerkiksi Jyki Sukula, Hans Välimäki ja Harri Syrjänen nähtiin kokkaamassa julkkisten kanssa.

Monen mieleen on ehkä jäänyt jakso, jossa Andy McCoy hämmensi:

Iloitsetko ohjelmien paluusta? Entä minkä jo loppuneen televisio-ohjelman toivoisit erityisesti palaavan ruutuun? Vastaa alla olevaan kyselyyn! 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Vierailija

BumtsiBum ja Kokkisota palaavat ruutuun – mitä telkkariohjelmaa sinä kaipaat eniten?

Bumsibum ja Kokkisota on niin nähty ja mennyttä aikaa. Ihan turhaan laittaa maikkari rahaa näihin ohjelmiin. Kokkiohjelmia on muuteksi ihan liikaa telkkarissa, ei niitä kaikkia kukaan jaksa ja viitsi katsoa. Sama juttu bumsibumin suhteen kun telkassa on Tähdet, tähdet ja Vain Elämää, jotka ovat paljon kiinnostavampia. Tekopirteys ei vaan kiinnosta nykyaikana.
Lue kommentti

Osallistu arvontaan. Voit voittaa Aku Ankan näköispainoksen vuosikerrasta 1974!

Voittajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Talvivalot, mukillinen glögiä, ensimmäiset joulutortut... Mikä saa sinussa aikaan joulumielen? Ota siitä kuva ja osallistu kilpailuun.

Mistä juuri sinä tunnet joulun? Joulumielen voi herättää moni asia: pihoilla ja ikkunoissa loistavat valot, ensimmäisten lahjojen paketointi, joulutori, kynttilät, piparit tai vaikka lahjaksi neulottavat villasukat.

Ota kuva asiasta tai tilanteesta, joka tuo sinulle joulun tunnelman. Lähetä kuvasi alla olevalla lomakkeella 28.12. mennessä. 

Arvomme kuvan lähettäneiden kesken ihastuttavan Kastehelmi-tuikun:

Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä ET-lehden aineistoissa.

Lähetä valokuva omasta matkamuistomagneetistasi.

Arvomme viisi matkailuun liittyvää kirjapalkintoa 31.12. mennessä vastanneiden kesken.

Mitä joulupöytään vegaanille kinkun tilalle? Mitä valmistaa myskikurpitsasta? Miten saan gluteenittomista pullista hyviä? Kysy mitä tahansa ruuasta.

Mikä ruokaan liittyvä kysymys askarruttaa mieltäsi? 

Ruokatoimittaja Christina Aalto poimii kysymysten joukosta muutaman vastaa niihin palstallaan ET-lehdessä. Muita kysymyksiä käytetään myöhemmin etlehti.fi:n artikkeleissa.

Kysy ruuanlaittoon, raaka-aineeseen tai leivontaan liittyvä kysymyksesi alla kommenteissa!