Mikä on mielipiteesi Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaista, ja kumpi heistä on sinun suosikkisi? Vastaa ja voita kirja.

Yhdysvalloissa järjestetään presidentinvaalit 8. marraskuuta 2016. Vastakkain ovat 68-vuotias demokraatti Hillary Clinton ja 70-vuotias republikaani Donald Trump.

Hillary on kasvanut Chicagon lähiössä keskiluokkaisessa perheessä, Donald taas on äveriään newyorkilaisperheen poika. Hillarylla on yksi tytär ja kaksi lastenlasta, 2-vuotias ja 4-kuukautinen. Donald on ollut naimisissa kolmesti, lapsia on viisi, lapsenlapsia 8.

Kumpi heistä olisi mielestäsi parempi presidentti? Vastaa jutun lopusta löytyvällä lomakkeella 7.10. mennessä. Mielipiteitä julkaistaan nimettöminä myöhemmin ilmestyvässä ET-lehden jutussa.

Palkintona kaikkien vastaajien kesken arvomme Laura ja Saska Saarikosken tuoreen kirjan Trump - mies kuin Amerikka, HS Kirjat.

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Osallistu arvontaan ja voita Nanson pöytäliina.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Talvivalot, mukillinen glögiä, ensimmäiset joulutortut... Mikä saa sinussa aikaan joulumielen? Ota siitä kuva ja osallistu kilpailuun.

Mistä juuri sinä tunnet joulun? Joulumielen voi herättää moni asia: pihoilla ja ikkunoissa loistavat valot, ensimmäisten lahjojen paketointi, joulutori, kynttilät, piparit tai vaikka lahjaksi neulottavat villasukat.

Ota kuva asiasta tai tilanteesta, joka tuo sinulle joulun tunnelman. Lähetä kuvasi alla olevalla lomakkeella 28.12. mennessä. 

Arvomme kuvan lähettäneiden kesken ihastuttavan Kastehelmi-tuikun:

Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä ET-lehden aineistoissa.

Lähetä valokuva omasta matkamuistomagneetistasi.

Arvomme viisi matkailuun liittyvää kirjapalkintoa 31.12. mennessä vastanneiden kesken.

Mitä joulupöytään vegaanille kinkun tilalle? Mitä valmistaa myskikurpitsasta? Miten saan gluteenittomista pullista hyviä? Kysy mitä tahansa ruuasta.

Mikä ruokaan liittyvä kysymys askarruttaa mieltäsi? 

Ruokatoimittaja Christina Aalto poimii kysymysten joukosta muutaman vastaa niihin palstallaan ET-lehdessä. Muita kysymyksiä käytetään myöhemmin etlehti.fi:n artikkeleissa.

Kysy ruuanlaittoon, raaka-aineeseen tai leivontaan liittyvä kysymyksesi alla kommenteissa!