Keikauskakku, Dingo ja Annen tv-jumppa. Muun muassa nämä ilmiöt leimasivat kasarin kulta-aikaa. Mitä 1980-luvun asiaa sinä kaipaat eniten? Äänestä!

ET-lehti on innostunut kasarista. 1980-luvun hittireseptit, kuten juustotangot ja juustotortut, ovat olleet erittäin suosittuja viime aikoina sivuillamme.  Purjehduskengät ja lappuhaalarit vetoavat muotitietoisiin. Radiossa soivat edelleen Eput ja Bon Jovi.

Haastamme sinut mukaan nostalgiatalkoisiin. Äänestä, mitä kasarin ilmiötä ikävöit eniten.

Jos alla äänestyslistasta ei löydy 1980-luvun suosikkiasiaasi, kerro siitä alla olevassa kommentointikentässä.

Mikä kasari-ilmiöistä on suosikkisi?

kymmenen pennin irtokarkit
kymmenen pennin irtokarkit
11.0%
Napakymppi-ohjelma
Napakymppi-ohjelma
9.2%
Commodore 64 –tietokonepelit
Commodore 64 –tietokonepelit
7.8%
Velipuolikuu
Velipuolikuu
6.9%
Dingo
Dingo
6.2%
kivipestyt farkut
kivipestyt farkut
4.8%
Sabrina ja Samantha Fox
Sabrina ja Samantha Fox
4.8%
olkatoppaukset
olkatoppaukset
4.6%
Interrail
Interrail
4.1%
korvalappustereot
korvalappustereot
3.9%
Englannin prinsessa Diana
Englannin prinsessa Diana
3.4%
Hittimittari
Hittimittari
3.4%
Dynastia
Dynastia
3.4%
krepatut hiukset
krepatut hiukset
3.2%
purjehduskengät
purjehduskengät
2.9%
keikauskakku
keikauskakku
2.7%
Michael Jackson
Michael Jackson
2.5%
neonvärit
neonvärit
2.3%
My Little Ponyt
My Little Ponyt
2.3%
Anne Sällylä ja tv-jumpat
Anne Sällylä ja tv-jumpat
2.0%
kanaviillokki
kanaviillokki
2.0%
Cosby Show -ohjelma
Cosby Show -ohjelma
1.6%
Mauno Koiviston presidenttikausi
Mauno Koiviston presidenttikausi
1.1%
Cocktail-elokuva
Cocktail-elokuva
1.1%
KOP ja Roope Setä -lipas
KOP ja Roope Setä -lipas
0.9%
valkoinen huulikiille
valkoinen huulikiille
0.4%
Hippo-hiihto
Hippo-hiihto
0.4%
Ääniä yhteensä: 434
Vierailija

Kasarihaaste: Mitä kaipaat eniten 1980-luvulta?

Kyllä kaipailen sitä hyvinvointia. Ei tarvinnut katsoa hintaa kun osti jotakin tarpeellista. Seuraelämä oli vilkasta, oli ihanaa järjestää kutsuja, illanviettoja ystävien kanssa ja kesäisin puutarhajuhlia, elokuussa puutarhalyhtyjen kera. Matkustettiin kotimaassa etupäässä kun lapset olivat pieniä, oli asuntovaunukin. Elämä oli helppoa ja rikasta, oli työtä ja toimeentuloa. Oli 70-luvun alussa valmistunut iso omakotitalo. Oli kaikki toisin kuin nyt, niin omassa elämässä jota vietän yksin, kuin...
Lue kommentti
Vierailija

Kasarihaaste: Mitä kaipaat eniten 1980-luvulta?

12.48 kirjoittaja, 80-luvun alkupuolelle nuo muistelmani enempi sijoittuu. Jos vaikka aika kultaisikin muistoja, eihän siitä täällä haittaa ole ja oikeata elettyä elämää se kaikki on. Mukaviakin muistoja saa olla. 90-luvun alku toi sitten lama-ajan koetukset, pitkäaikainen työpaikka irtisanoi satoja henkilöitä, osui arpa meidänkin talouteen. 80-luvulta kaipaan myös kaikkia niitä asiointipaikkoja joissa oli ihminen vastaanottamassa asiaa, nykyään ihmisen paikalla on kone josta saat painaa nappia...
Lue kommentti

MTV tiedottaa, että rakastetut televisio-ohjelmat Bumtsibum! ja Kokkisota palaavat keväällä. Vastaa kyselyyn ja kerro, mitä jo loppunutta telkkariohjelmaa sinä ikävöit eniten!

MTV uutisoi, että kaksi kanavan legendaarista hittiohjelmaa palaa takaisin ohjelmistoon. BumtsiBum! ja Kokkisota tekevät paluun keväällä 2017 MTV:n 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. 

Musiikkiviihdeshow BumtsiBum! liimasi tv-katsojat ruudun ääreen. Ohjelman ensiesitys nähtiin syksyllä 1997 ja viimeinen lähetys helmikuussa 2005. Juontaja Marco Bjurström nousi supertähdeksi ohjelman myötä. Bjurström ei tee paluuta BumtsiBumiin ensi vuonna. 

Lue: Marco Bjurström kertoo, miten selvisi BumtsiBumin suosiosta ystävänsä avulla

Moni muistanee esimerkiksi BumtsiBumin Tenavatähti-jakson:

Ruokaohjelma Kokkisotaa (1999-2004) juonsi Sikke Sumari, joka ei myöskään palaa mukaan ohjelmaan ensi keväänä. Kokkisota teki monesta tämän päivän julkkiskokista tähden. Esimerkiksi Jyki Sukula, Hans Välimäki ja Harri Syrjänen nähtiin kokkaamassa julkkisten kanssa.

Monen mieleen on ehkä jäänyt jakso, jossa Andy McCoy hämmensi:

Iloitsetko ohjelmien paluusta? Entä minkä jo loppuneen televisio-ohjelman toivoisit erityisesti palaavan ruutuun? Vastaa alla olevaan kyselyyn! 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Vierailija

BumtsiBum ja Kokkisota palaavat ruutuun – mitä telkkariohjelmaa sinä kaipaat eniten?

Bumsibum ja Kokkisota on niin nähty ja mennyttä aikaa. Ihan turhaan laittaa maikkari rahaa näihin ohjelmiin. Kokkiohjelmia on muuteksi ihan liikaa telkkarissa, ei niitä kaikkia kukaan jaksa ja viitsi katsoa. Sama juttu bumsibumin suhteen kun telkassa on Tähdet, tähdet ja Vain Elämää, jotka ovat paljon kiinnostavampia. Tekopirteys ei vaan kiinnosta nykyaikana.
Lue kommentti

Kerro, mistä jutusta pidit. Millaisia juttuja toivoisit seuraaviin numeroihin?

Arvomme vastaajien kesken hyvinvointituotteita.
Tuotepaketti sisältää:

  •          Rela Tabs Mansikka 60 tabl.
  •          Bethover B12-vitamiini 150 kpl
  •          Minisun Vahva 120 kpl
  •          Ramavit Magnesiumsitraatti 80 tabl.
  •          Synomax Nivelgeeli
  •          Melarest Vahva 1,5 mg suussa hajoava 80 tabl.

 Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle mansikalle. Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis®-maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Relaa ja voi hyvin.

Bethover B12-vitamiini – Muistin tueksi!* *B12-vitamiini edistää hermoston normaaleja toimintoja.

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa.

Ramavit Magnesiumsitraatti on vahva, monipuolinen ja hyvänmakuinen magnesiumvalmiste.

Synomax Nivelgeeli lievittää kipua, tulehdusta ja turvotusta nivelissä. Tuotetta voidaan käyttää myös urheiluvammojen ja nyrjähdysten aiheuttamaan nivelkipuun ja turvotukseen.

Melarest Melatoniini Vahva 1,5 mg sopii hyvin yöpöydälle tai mukaan otettavaksi, koska tabletin voi nauttia ilman vettä.

Arvomme viisi palkintoa. Yhden tuote-paketin hinta on 106 euroa.

Vastaa 1.11. mennessä.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Mikä on mielipiteesi Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaista, ja kumpi heistä on sinun suosikkisi? Vastaa ja voita kirja.

Yhdysvalloissa järjestetään presidentinvaalit 8. marraskuuta 2016. Vastakkain ovat 68-vuotias demokraatti Hillary Clinton ja 70-vuotias republikaani Donald Trump.

Hillary on kasvanut Chicagon lähiössä keskiluokkaisessa perheessä, Donald taas on äveriään newyorkilaisperheen poika. Hillarylla on yksi tytär ja kaksi lastenlasta, 2-vuotias ja 4-kuukautinen. Donald on ollut naimisissa kolmesti, lapsia on viisi, lapsenlapsia 8.

Kumpi heistä olisi mielestäsi parempi presidentti? Vastaa jutun lopusta löytyvällä lomakkeella 7.10. mennessä. Mielipiteitä julkaistaan nimettöminä myöhemmin ilmestyvässä ET-lehden jutussa.

Palkintona kaikkien vastaajien kesken arvomme Laura ja Saska Saarikosken tuoreen kirjan Trump - mies kuin Amerikka, HS Kirjat.

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Yksi kipittää marjojen tai sienten perässä päivätolkulla, toinen pyörähtelee parketilla ja kolmas rassaa vanhoja autoja niin että unohtaa ajan kulumisen. Vastaa ET:n kyselyyn ja kerro oma intohimosi.

Kun jokin asia kiinnostaa meitä niin paljon, että tekisimme sitä vaikka koko ajan, jos arjen velvoitteet antaisivat myöten, kyse on todennäköisesti intohimosta. Mutta mikä on sinun intohimosi?

Vastaa alla olevassa kommenttikentässä. Mistä sinä innostut? Miltä innostuminen tuntuu? Mitä hyvää siitä seuraa? Onko intohimosi mennyt joskus niin pitkälle, että lähipiirisi on huomauttanut ajankäytöstäsi?

Poimimme osan vastauksista julkaistavaksi  ET Terveys -lehden numerossa 6/2016.