Uudistunut etlehti.fi tarjoaa nyt enemmän ajanvietettä, tunteita ja tietoa 55+ raha-asioista, terveydestä ja ihmissuhteista. Löydät näiltä sivuilta myös omat osiot rakastetuillle lehdille Matkaopas ja ET Terveys sekä paljon uutta.

Aloita surffaaminen yläpalkista

Teimme sivun yläreunaan vaakanavigaation, josta löydät tärkeimmät sisältöalueet, kuten Terveys Rahat, Koti & ruoka sekä Keskustelut. (Keskustelut-alue on vielä muutosten alla, mutta teimme suosituille ketjuille omat artikkelit ja ohjauksen ketjuihin - löydät ne Osallistu-alueelta)

Asiantuntijat-alueelle on koottu vastauksia kysymyksiinne terveydestä, lain ja talouden sekä keräilyn aiheista, (Tänne on muuten tulossa käsikirjamainen kaista-jako, jolloin löydät jatkossa paremmin vastaukset tiettyihin aihealueisiin, kuten seksiin tai ravitsemukseen)

Missä ovat kilpailut ja Paras juttu?

Kilpailut, runot, muistot ja kuvagallerioita löydät alueelta Osallistu.

Parasta juttua voit äänestää osiossa Kilpailut.

Missä ovat selviytymistarinat?

Uusi osio sivuilla on Uusia alkuja. Täällä jaamme kiinnostavimmat, kannustavimmat ja innostavimmat elämäntarinat. Miltä muutos tuntuu?

Missä ovat reseptit ja käsityöohjeet?

Ompele essu, virkkaa tossu! Reseptejä sekä käsityöohjeita löydät osiosta Koti ja ruoka. Se kokoaa sinulle parhaat reseptit vuosien varrelta, vinkkejä kodin, pihan ja puutarhan hoitoon sekä tietoa arkielämän tueksi.

Onko jokin vielä hukassa?

Tarkempaa tietoa sisällöstä löydät yläpalkin viivasymbolista, palkin vasemmasta reunasta (siitä ukkelin vierestä). Kun klikkaat aihealueen pääotsikkoa, niin saat laajemman valikoiman aihealueen artikkeleista.

Mitä kuuluu vaimoaan hoitavalle joensuulaiselle Ilkalle? Ilkan päiväkirjan Sinua en jätä löydät osiosta Blogit. Samassa paikassa jatkaa käsityön ystävien ehtymätön inspiraation lähde Reijan räsymatto.

Julkaisemme mielipidekirjoituksia

Nyt sinulla on entistä parempi mahdollisuus kertoa ja jakaa ajatuksiasi.

Puhekuplia on blogi kaikille teille, jotka haluatte kirjoittaa mielipiteitänne. Löydät ohjeet mielipidekirjoitusten lähettämistä varten blogin oikeasta reunasta.

Kurkistajassa toimittajamme kirjoittavat kuulumisia kulttuurielämän kulissien takaa ja vinkkaavat taide-elämyksistä. Kommentoimalla voi osallistua keskusteluun myös itse!

 
Kokeile kännykällä!

Uusi etlehti.fi toimii responsiivisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että sisältö mukautuu siihen laitteeseen, jolla sisältöä katsot. Tietokoneen ruudulta näkymä on erilainen kuin kännykän näytöltä.

Voit lukea, kommentoida ja jakaa juttuja älypuhelimilla ja tableteilla.

Onko pakko rekisteröityä?

Ei, mutta kannattaa, sillä rekisteröityneenä saat enemmän sisältöjä ja palveluja käyttöösi ja voit seurata omaa tuotantoasi esimerkiksi kuvagallerioissa.

Voit lukea artikkeleita ja blogeja entiseen tapaan kirjautumatta palveluun. Keskusteluihinkin voit osallistua kirjautumatta. 

Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, voit

Tallentaa artikkeleita ja blogipostauksia myöhempää lukemista varten.
Luoda profiilin ja valita, osallistutko keskusteluihin nimellä vai nimimerkillä.
Merkitä keskustelut, joita haluat seurata.
Tuottaa omaa sisältöä sivustolle osastolla osallistu
Seurata muita käyttäjiä ja heidän luomiaan tai tallentamiaan juttuja.
Palata kommentoimiisi artikkeleihin ja keskusteluihin helposti.

Jos olet jo rekisteröitynyt, käyttäjätietosi toimivat myös tällä uudella sivustolla. Kun kirjaudut sisään, pääset muokkaamaan tietojasi ja voit lisätä esimerkiksi profiilikuvan ja kuvauksen itsestäsi. Jos tiedoissasi on vanhentunut sähköpostiosoite, sinun täytyy rekisteröityä uudestaan.

Kirjautumaan ja rekisteröitymään pääset yläpalkista olevaa hahmon kuvaa klikkaamalla. (sitä ukkelia)

Mikä on uudistetun etlehti.fin paras juttu? Osallistu kilpailuun ja voita hieno Moccamaster.

Toivottavasti viihdyt täällä, tervetuloa mukaan!

Mikä toimii? Mikä tökkii? Mitä toivoisit? Lähetä palautetta tai sähköpostilla et-lehti@sanoma.com

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

MTV tiedottaa, että rakastetut televisio-ohjelmat Bumtsibum! ja Kokkisota palaavat keväällä. Vastaa kyselyyn ja kerro, mitä jo loppunutta telkkariohjelmaa sinä ikävöit eniten!

MTV uutisoi, että kaksi kanavan legendaarista hittiohjelmaa palaa takaisin ohjelmistoon. BumtsiBum! ja Kokkisota tekevät paluun keväällä 2017 MTV:n 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. 

Musiikkiviihdeshow BumtsiBum! liimasi tv-katsojat ruudun ääreen. Ohjelman ensiesitys nähtiin syksyllä 1997 ja viimeinen lähetys helmikuussa 2005. Juontaja Marco Bjurström nousi supertähdeksi ohjelman myötä. Bjurström ei tee paluuta BumtsiBumiin ensi vuonna. 

Lue: Marco Bjurström kertoo, miten selvisi BumtsiBumin suosiosta ystävänsä avulla

Moni muistanee esimerkiksi BumtsiBumin Tenavatähti-jakson:

Ruokaohjelma Kokkisotaa (1999-2004) juonsi Sikke Sumari, joka ei myöskään palaa mukaan ohjelmaan ensi keväänä. Kokkisota teki monesta tämän päivän julkkiskokista tähden. Esimerkiksi Jyki Sukula, Hans Välimäki ja Harri Syrjänen nähtiin kokkaamassa julkkisten kanssa.

Monen mieleen on ehkä jäänyt jakso, jossa Andy McCoy hämmensi:

Iloitsetko ohjelmien paluusta? Entä minkä jo loppuneen televisio-ohjelman toivoisit erityisesti palaavan ruutuun? Vastaa alla olevaan kyselyyn! 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Vierailija

BumtsiBum ja Kokkisota palaavat ruutuun – mitä telkkariohjelmaa sinä kaipaat eniten?

Bumsibum ja Kokkisota on niin nähty ja mennyttä aikaa. Ihan turhaan laittaa maikkari rahaa näihin ohjelmiin. Kokkiohjelmia on muuteksi ihan liikaa telkkarissa, ei niitä kaikkia kukaan jaksa ja viitsi katsoa. Sama juttu bumsibumin suhteen kun telkassa on Tähdet, tähdet ja Vain Elämää, jotka ovat paljon kiinnostavampia. Tekopirteys ei vaan kiinnosta nykyaikana.
Lue kommentti

Kerro, mistä jutusta pidit. Millaisia juttuja toivoisit seuraaviin numeroihin?

Arvomme vastaajien kesken hyvinvointituotteita.
Tuotepaketti sisältää:

  •          Rela Tabs Mansikka 60 tabl.
  •          Bethover B12-vitamiini 150 kpl
  •          Minisun Vahva 120 kpl
  •          Ramavit Magnesiumsitraatti 80 tabl.
  •          Synomax Nivelgeeli
  •          Melarest Vahva 1,5 mg suussa hajoava 80 tabl.

 Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle mansikalle. Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis®-maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Relaa ja voi hyvin.

Bethover B12-vitamiini – Muistin tueksi!* *B12-vitamiini edistää hermoston normaaleja toimintoja.

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa.

Ramavit Magnesiumsitraatti on vahva, monipuolinen ja hyvänmakuinen magnesiumvalmiste.

Synomax Nivelgeeli lievittää kipua, tulehdusta ja turvotusta nivelissä. Tuotetta voidaan käyttää myös urheiluvammojen ja nyrjähdysten aiheuttamaan nivelkipuun ja turvotukseen.

Melarest Melatoniini Vahva 1,5 mg sopii hyvin yöpöydälle tai mukaan otettavaksi, koska tabletin voi nauttia ilman vettä.

Arvomme viisi palkintoa. Yhden tuote-paketin hinta on 106 euroa.

Vastaa 1.11. mennessä.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Mikä on mielipiteesi Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaista, ja kumpi heistä on sinun suosikkisi? Vastaa ja voita kirja.

Yhdysvalloissa järjestetään presidentinvaalit 8. marraskuuta 2016. Vastakkain ovat 68-vuotias demokraatti Hillary Clinton ja 70-vuotias republikaani Donald Trump.

Hillary on kasvanut Chicagon lähiössä keskiluokkaisessa perheessä, Donald taas on äveriään newyorkilaisperheen poika. Hillarylla on yksi tytär ja kaksi lastenlasta, 2-vuotias ja 4-kuukautinen. Donald on ollut naimisissa kolmesti, lapsia on viisi, lapsenlapsia 8.

Kumpi heistä olisi mielestäsi parempi presidentti? Vastaa jutun lopusta löytyvällä lomakkeella 7.10. mennessä. Mielipiteitä julkaistaan nimettöminä myöhemmin ilmestyvässä ET-lehden jutussa.

Palkintona kaikkien vastaajien kesken arvomme Laura ja Saska Saarikosken tuoreen kirjan Trump - mies kuin Amerikka, HS Kirjat.

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Yksi kipittää marjojen tai sienten perässä päivätolkulla, toinen pyörähtelee parketilla ja kolmas rassaa vanhoja autoja niin että unohtaa ajan kulumisen. Vastaa ET:n kyselyyn ja kerro oma intohimosi.

Kun jokin asia kiinnostaa meitä niin paljon, että tekisimme sitä vaikka koko ajan, jos arjen velvoitteet antaisivat myöten, kyse on todennäköisesti intohimosta. Mutta mikä on sinun intohimosi?

Vastaa alla olevassa kommenttikentässä. Mistä sinä innostut? Miltä innostuminen tuntuu? Mitä hyvää siitä seuraa? Onko intohimosi mennyt joskus niin pitkälle, että lähipiirisi on huomauttanut ajankäytöstäsi?

Poimimme osan vastauksista julkaistavaksi  ET Terveys -lehden numerossa 6/2016.