Taivas on ihana paikka. Sinne voit päästä vaikka olet suuri syntinen itsepäinen ihminen. Luoja teki tään päivän sinulle juuri.Keittää ruoan toisille ystävyydenapuna on lempemme turvana rakkauden sitkeyden palkiten. Taivas ikävää kodin rauhaa kivaa kaverin halaus tuntemattoman hymyilyä, itkevien iloa,naurun riemua, sitä on maassa alhaalla mutta tuhansin kerroin taivaassa. Ystävätkin tapaamme kanssa enkelien luotamme. Vaikka et täällä näe ihanaa kun saavut rajan taa silloin ystävyys muuttuu ikuiseksi alkaa lämmin ilma puhaltamaan alkaa se ikuinen valo ikuinen armonaurinko ikuinen kesä kevät ja syys. Ihmisen aikojen muuttuvien paratiisi lämmin sydämien ikiihanuus Jeesuksen sylissä on aina kesä. Jumala on aina juuri sinua varten. Sinua Hän on nähnyt kasvusi syntymästäsi viimeiseen aamusi. Lämmöllä rakkaudella ystäväsi on ihana olla. 

Vierailija

Taivaan ihanuus

Oikein hyvä olo löytyy ilman mitään erityisiä uskomuksia. Toki jokainen tietenkin saa uskoa aivan mihin haluaa. Kaikki on mahdollista myös ilman minkäänlaisia uskomuksia tai uskotteluja. Niitä uskomuksia ei yksinkertaisesti tarvita, ei niin mihinkään. Amen.
Lue kommentti
Vierailija

Taivaan ihanuus

Hyvät kommentoijat. Kiitos komenteista. Annampa teille tehtävän. Yrittääkää kirjoittaa lausejokin kaunis. Ja lukekaa se ääneen itsellenne.Kuvitelkaa että luette sen kaiken itsellenne. Miettikää edes hetki miltä hyväolo voisi tuntua. Ehkä saatte kiinni siitä... kaikki on mahdollista sille joka uskoo.
Lue kommentti

Ei kannata menneeseen kurkkia

pettymyksen jyviä urkkia

heitä jyvät roskiin

älä maahan peitä

Pidä suunta eteenpäin

helpompaa on näin

nauti päivistä näistä

elämässä kypsyneistä tähkäpäistä

Se on vanha puu,
väärä ja monihaarainen,
puuksi pieni.
Luulin sen tekevän
jo kuolemaa.

Mutta tänään,
kun kesä kääntyy
syksyyn.
Se oli puhjennut
kukkaan.

Marjaan ne eivät
enää ehdi.
Sekö olisi tärkeää
vanhalle puulle?

Jokainen kukka,
valkoinen tähti
on taideteos,
kuin kypsä rakkaus.

Vierailija

Paatsama kukkii

Kiitos kiitoksesta - mukava aina kun joku viitsii kommentoida. Mutta mielenkiintoista on se, kuinka luonnonkasvienkin esiintymistiheys tai -harvinaisuus voi vaihdella päinvastaisesti. Omalla kotiseudullani, Länsi-Suomessa, paatsama ei varsinkaan lihavilla mailla ole lainkaan harvinainen, mutta näsiä hyvinkin harvinainen. Kun sitten yhdellä rajatulla alueella sitä kasvaa melko paljon ja selvässä metsässä, olen alkanut epäillä, että näsiä vaatii jotain erityistä maaperältä, ehkäpä...
Lue kommentti
Vierailija

Paatsama kukkii

Kyllä muistinkin oikein tuon Paatsaman täälläpäin ei juuri kasva, Näsiääkin vain vähän Mutta Terttu ja Musta Seljaa runsaasti. Minusta on kauniita Kvintti puu ja Mahonia pensas Kiitos paljon runoistasi niitä on aina ilo lukea ♥
Lue kommentti

Maailma kohisee, se liikenne

Yhdistelmärekka jyrää keskustan katuja

Joka minuutti uusi lasti

Sora roiskuu kivet lentää

tunneli etenee, valmistuuko

Ajallaan entää liikenne

vanha keltainen tai

uusi punainen sokaisee

Näköiset euron kuvat

näkökentässä killuvat

Valkoiset viivat yli kadun

Mitä ne tarkoittanevat

ajatus viivähtää sekunniksi

Maailma eksyy on loppu

tuhottu hajalla rauniokasa

sekunnin murto-osassa

-valone-

Aamuyön unettomina tunteina

musta hahmo luumupuun liepeilä, hämärässä.

Sielun Vihollinenko se siellä?

No ei, vaan mustarastas (koiras).

Eikö sekään enää osaa nukkua?

Vai nälkäkö sen herätti?

Otan minäkin teetä termospullosta ja keksin.