
Täysjyväriisistä, kasviksista ja avokadosta valmistettu kasvisruoka takaa riittävän kivennäisaideiden ja pehmeiden rasvojen saannin.
4 annosta
3 dl täysjyväriisiä
2–3 porkkanaa
3 rkl rypsiöljyä
3 valkosipulin kynttä
1 ½ rkl tuoretta inkivääriä
½ tuoretta chiliä
2 dl cashewpähkinöitä
2 rkl soijaa
2 tl väkiviinaetikkaa
2 tl sokeria
1 avokado
1 dl silputtua lehtipersiljaa
- Keitä täysjyväriisi napakan kypsäksi paketin ohjeiden mukaisesti.
- Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi lastuiksi. Hienonna valkosipuli, inkivääri ja chili.
- Lisää paistinpannulle cashewpähkinät paahtumaan muutamaksi minuutiksi. Ota pähkinät pois ja lisää pannulle öljy, valkosipuli, inkivääri, chili ja porkkanat. Kypsennä kuumalla pannulla muutama minuutti. Lisää riisi ja jatka paistamista välillä riisiä käännellen noin 10 minuuttia.
- Sekoita soija, väkiviinietikka ja sokeri erillisessä kulhossa. Lisää kastike.
- Kuori ja paloittele avokado ja silppua lehtipersilja. Lisää riisiin ja tarjoa heti.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa