
Kirkas lohikeitto ruisleivän kera on oivallinen, proteiinipitoinen lounas.
4 annosta
1 sipuli
2 porkkanaa
150 g juuriselleriä
1 rkl öljyä
1 tl juustokuminaa
8 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 rkl tomaattisosetta
400 g kirjolohta paloina
½ dl maustekurkun lientä
1 maustekurkku
(1 tl suolaa)
kevätsipulin varsia
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja leikkaa porkkanat ja selleri tikuiksi.
- Kuumenna öljy kattilassa. Lisää joukkoon juustokumina ja kasvikset. Kuullota muutama minuutti. Lisää vesi, liemikuutio ja tomaattisose. Kypsennä 20 minuuttia.
- Kuutioi sillä välin lohi ja maustekurkku. Lisää kalapalat keittoon kypsymään viideksi minuutiksi.
- Lisää lopuksi maustekurkun liemi ja kuutiot sekä silputtu kevätsipuli.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa