
Tarjoa tämä suussasulava mustikkakukko hieman lämpimänä.
- 3 ½ dl ruisjauhoja
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ½ dl hedelmäsokeria
- ripaus suolaa
- 1 dl rypsiöljyä
Täyte
- 5 dl mustikoita
- ½ dl hillosokeria
Pinnalle
- 2–3 rkl ruokosokeria
Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää öljy. Taikinasta tulee mureata, kostean hiekan kaltaista.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Voitele 4–6 annosvuokaa. Vuoraa pohjat ja reunat ohuella taikinakerroksella.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lusikoi mustikat taikinakuppeihin ja lisää sokeri.
Taputtele lopusta taikinasta ohuita levyjä kansiksi. Ripota pinnalle ruokosokeria.
Paista 200 asteessa 20–25 minuuttia. Tarjoa lämpiminä.
Muut ihanat mustikkaherkut
Seuraa meitä Facebookissa