
Valmista syksyn suppilovahverosaaliista täyteläinen keitto.
6 hengelle
1 ½ l tuoreita sieniä, esim. suppilovahveroita
1 punasipuli
öljyä paistamiseen
8 dl vettä
1 kanaliemikuutio
1 kasvisliemikuutio
100 g vuohenjuustoa, esim. Prèsident
2 dl ruokakermaa
2 rkl tuoretta salviaa hienonnettuna
mustapippuria myllystä
(suolaa)
- Puhdista sienet ja hienonna ne ja sipuli.
- Kuumenna öljyä kattilassa ja lisää sienet sekä sipuli. Paista, kunnes sienten neste on haihtunut.
- Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutiot ja vuohenjuusto. Sekoita, kunnes juusto on liuennut.
- Hauduta kannen alla noin 30 minuuttia. Lisää ruokakerma ja salvia.
- Tarkista maku ja mausta tarvittaessa mustapippurilla ja suolalla.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa