Tässä osiossa kaikkien alojen erityisasiantuntija sekä voimavalmentaja Rehti-Markku vastaa kansalaisten esittämiin ajankohtaisiin kysymyksiin.

Kysymys:

Tsaukkis!

Oon 52-vuotias paranormaali metroseksuaali Kemistä.

Eli kaikki kemiläiset ei oo kommunisteja, vaikka moni niin väittää (torniolaiset).

Sporttihommat on mulle kaikki kaikessa, niin kuin varmaan jo arvasitkin.

Kolmisen vuotta melkein seukkasin yhden Tarjan kanssa. Tarjan mielestä kana oli ainoaa oikeaa bodyruokaa ja Tarja opetti mulle muutenkin paljon ravitsemusasioista sekä elämästä noin laajemminkin. Hieno nainen.

Nyt Tarja asuu Meksikossa jossain luolassa (hippikommuunissa), mutta se taas on vähän pitempi tarina.

Nykyisin syön itsekin lähinnä kanaa, usein jopa kymmenen kiloa päivässä. Vointini on ollut muuten varsin hyvä, mutta viime aikoina vatsani on alkanut pömpöttää, näkökenttäni sumentua ja sikiöasennossa maatessani kuulen usein outoa matalataajuista pörinää.

Olen yrittänyt suojautua pörinältä hankkimalla NoiseBlocker 4400 vastamelukuulonsuojaimet, joissa lisävarusteena SuperMax 6450 aktiivifiltteri, mutta oireeni eivät ole hävinneet.

Kaiken varalta ostin vielä EMXP GUARD GS WQZX säteilyn ilmaisimen (koodinro: 501PRFDSS6764WSSECXXZRR23756499QPR).

Voisiko tämä olla toimiva combo, jos tavoitteena FITBODY BOOTCAMP-treeniohjelmassa pitäytyminen, vaikka estrogeenidominanssi painaakin vielä skidisti päälle.

Terveisin,

Mike Moilanen, Kemi.

 

Vastaus:

Dear Mike,

Pieru (lat. flatus) on nisäkkäiden ruoansulatuselimistössä elävien symbioottisten bakteerien ja hiivojen tuottamaa suolikaasua. Nimitystä pieru käytetään myös fysiologisesta tapahtumasta, pieraisusta, jossa kyseistä kaasua purkautuu peräaukon kautta nopeasti ja usein äänekkäästi ulos. Pieraisut koetaan usein kiusallisiksi sekä hajun että äänen perusteella. Ne on mahdollista välttää pidätyslihaksen avulla, mutta pierua purkautuu myös huomaamattomasti, mitä ei voi estää. Sairaalloisen runsasta, vatsanväänteitä aiheuttavaa pierun muodostusta kutsutaan ilmavaivoiksi. Lähde: Wikipedia.

Reipasta syksyä!

Terveisin,

Rehti-Markku

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Nimimerkki Martti Vasara on plus viisikymppinen marjanpoimija, jonka motto kuuluu: ”Nettijooga on lajeista jaloin.”

Kategoriat