Kommentit (8)

Karvavaanari jo yli 30v

Kokemuksesta emme yövy ainakaan aakkosasemien parkissa,koska siinä pitää olla hyvät unenlahjat,sillä mopo- ja autoralli loppuu vasta klo 4.00. Eikä se ralli ole aivan hiljaista.

Leiriytyminen?

Tassut alas - se on leiriytymistä? Voi hitsin hitsi, on siinä joku keksinyt ja saanut "peukalonjälkensä" näkyville.  Eikö tyhmempää ole löytänyt?

Vierailija

Karvavaanari jo yli 30v kirjoitti:
Kokemuksesta emme yövy ainakaan aakkosasemien parkissa,koska siinä pitää olla hyvät unenlahjat,sillä mopo- ja autoralli loppuu vasta klo 4.00. Eikä se ralli ole aivan hiljaista.

Neuvottelujen tulos: maksuttomasta yöpymisestä tullut maksullinen :) :)  :) ......

Satunnainen matkailija

Julkisten rakennusten parkkialueet ovat hyviä, jos rajoituksia ei ole. Kaupungeissa myös rauhalliset katuvarret käyvät. Vaunumatkoilla Ruotsissa olen yöpynyt pääasiassa muualla kuin leirintäalueilla: tehtaiden parkkipaikoilla, valtion tai metsäyhtiöiden metsäteiden varrella, pikkukaupungin kaduilla. Legendojen mukaan rosvoja voi olla liikkeellä, mutta harvemmin syrjäseuduilla. Helsingissä esim. Suomen pankin ympärillä on öisin vapaa pysäköinti, valvontakameroita riittää ja vartijat töissä yötä päivää.

atski

yöpyminen huoltoasemien parkipaikoilla on hyvin kysenalaista tässä pahassa mailmassa kokemusta on ryöstön merkeissä on ihmisiä jotka haluavat vahingoitaa ja vidä toisen ömaisuutta tässä pahassa milmassa koskee myös kotimaata kuin ulkomaitta

Vierailija

Hohhoijaa, kovin on teennäinen tuo leirinnän tunnumerkistö: tassut alas, tuoli ulos.... Kenen idea on että  vain leirintäalueet on nukkumista varten? Eikö P-levikkeet ole juuri lepäilyä varten, jotti väsyneenä ajella, eikä "lieriytymisestä" ole silloinkaan kysymys. Jos henkilöautoilija on levikkeella ja nostaa tuolin takakontista istuskelemista varten, sehän vasta leiriytymistä on, vai?

Karavaanari vuodesta 1979

Camping-alueita en käytä juuri koskaan.  Miksi maksaa, kun matkailuautossa on kaikki mukavuudet, ja rauhattomiahan nekin ovat. Hyviä maksuttomia paikkoja kyllä löytyy niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Fuengirolassakin käytiin maita pitkin ajellen 6 vk, 11 500 km eikä poikettu yhdellekään camping-alueelle.

Laki on kaikille sama

Mahtaakohan tukijalkojen köyttö olla ratkaisevaa? Kyseessä on auton tekninen osa, joka on tarkoitettu pysäköinnin varmistamiseksi. Eihän rekkaakaan saisi silloin pysäköityä ilman nuppia. Jos tukijalat tulevat niin ulos, että niistä aiheutuu vaaraa muille, on asia selkeä. Itse pysäköin 1 - akselisen peräkärryn aina apupyörää käyttäen enkä laskemalla vetoaisaa maahan. Sekin olisi silloin luvanvaraista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat