Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi.

Kirjoita napakasti, otsikoi selkeästi ja noudata keskustelualueen sääntöjä.

Suosituimmat
Vierailija
25.12.2011

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

Suosituimmat
Vierailija
7.3.2013

Mielipiteitä aiheesta, kiitos
Itse suhtaudun eutanasiaan myönteisesti, MUTTA vai jos sen olen itse tuonut selväsanaisesti
julki.
Tässä linkki, jossa mielipiteitä aiheesta.

Vierailija
31.7.2014

Hei. Onko kellään tietoa saako mistään pysyvästi työkyvytön eläkeläinen lainaa 20 000 euroa - tai vähemmän...

16.3.2013

En löytänyt täältä varsinaista lintukeskustelua,vaikka linnuista on kyllä juttuja monessakin keskustelussa,ja kuviakin on paljon.Tämä olisi nyt pelkästään linnuille.

14.4.2010

Keväällä kun sataa ensikerran vettä, niin pitää seistä avopäin sateessa niin kauan että pää kastuu, niin kasvaa hiukset , eikä päivety kesällä

Jos kävelee sattumalta sisarusten välissä niin, että vanhempi on oikealla puolella, saa toivoa jotakin, ja se toteutuu

7.11.2010

Tintti ikkunalle lensi
ja levitteli siipiään.
Tuvan asukkaalle
näin toi se viestiään.
Lintulaudan pihalle
voisi jo kantaa,
siementä sekä talia
pikkulinnuille antaa.
Talviajan lintusia
kun huoltaa voi,
kiitoksena keväällä

Vierailija
21.1.2014

Päivä on lyhyt viel
mut riimit voi olla pitkii
naurussa suut kahvia ne litkii
kynnetki terävät punaset nekkii
nenä ja posket ku pakkasest tullaa
voit sinä jatkaa ja haukata pullaa

5.1.2010

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

Vierailija
25.9.2015

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

Vierailija
10.2.2011

Olen lukenut näitä eri aiheita näillä nettisivulla. Täällä on asiallisia tekstejä, joita lukee ihan mielellään, mutta sitten hämmästystä herättää, nämä ihme kirjoittajat, joista ei saa mitään selvää. Tämä olisi niin kiva palsta, vaihtaa ajatuksia ja mielipiteitä toisten kanssa.

5.1.2013

Seku häntä keksin tuollaisen aloituksen, kun on ihmisiä ympäri Suomen jotka täällä lukee ja kirjoittelee. En nyt tarkoita että pitäisi ystäväksi alkaa kenenkään, muuten kuin täällä netissä kirjoitella ja kertoa mitä kuuluu esim. Utsjoelle tai Helsinkiin.

Vierailija
25.1.2014

On se ihmismiel kummallinen. Oon koko ajan ihmetelly, miks on aina vain avattava uus ketju, vaikka entisiinki mahtuis tekstii. Ja nyt ite syyllistyn samaan. Onhan tuolla raadin puolella toinen murreketju, mutta se kirjautuminen on liian vaivalloista.

13.9.2016

Matkat osiolla on hiljaista, uusia aloituksia tulee harvakseltaan ja harvat kommentit koskevat toimittajien aloituksia. Aloitan nyt ketjun jonne voi liittää matkakuvia ehkä pienen selvennyksen kera.

Vierailija
Ma 18:52

Sinulle mummo, oletko huomannut että sinulla yksi lapsenlapsi. Et huomaa sitä vaikka se tulee viereesi istumaan käydessään sinun luona, aivan kuin se ei olisi olemassakaan. Mitään yhteyttä et siihen pidä jos hän ei pidä sinuun.

Vierailija
Ma 18:50

Oliko tänään julkaistu tieto nettoeläkkeistä totta?
Kuuntelin uutisissa ja tulin siihen tulokseen että rahaa oli verrattau rahaan. Eli numeroissa miten suuri se eläke oli 90-luvulla ja mikä nyt. Koska muuten siinä ei ole mitään järkeä.

Vierailija
29.4.2012

Onko kellään vastaavaa, nenäni vuotaa aamuisin melko vuolaasti, mutta ei koskaan muulloin, nuhaa ei sen kummemin ole kummastuttaa tuo joka aamuinen valtava niistäminen. Tuotos on aivan kirkasta, ei siis räkää vaan jotain limaa, en tupakoi enkä juo olen 55 vuotias mies.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 290485
  • Viestiketjuja yhteensä 10791
  • Käyttäjiä yhteensä: 4249
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä2050