Pikavipit

Seuraa 
Liittynyt7.5.2014

Mielestäni ns. pikavipit pitäisi lailla kieltää, luin jostain että Suomalaisilla ( nuoret ) on jo 120 milj. euroa rästissä näitä vippejä, eli monen nuoren tulevaisuus on menossa päin persettä, vain sen vuoksi että tälläiseen lainasysteemiin on luotu mahdollisuus.

Kommentit (6)

Riihikuiva
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Tyhmiä ottaa hirveellä korolla vippi, kai jokaisella on joku tuttu joka voi jelppiä ilman korkoakin jos pahapaikka eteen tulee.

Rusketukseni ei ole aito, juon vaan niin paljon kahvia

säästäväinen

kahvia saa paketin 99sentillä(tokmanni)ja on aina jossakin tarjouksessa,pullat kannattaa leipoa itse jos pakko ostaa osta "yön yli levänneitä"hinta muutamia senttejä,ja tuoreuta mikrossa,tai Lidlistä tosiiso korvapuusti 86centtiä,ELI 5eurolla ostat jo viisi pakettia kahvia ja itse leipoen saat ison korillisen tuoreita pullia!

5e kahvista ja pullasta on "sikahinta"en ikinä maksaisi,enimmillään olen maksanut 1e50cm ja sekin oli mielestäni kallista:( pienistä puroista tulee isot säästöt ja tarkkana rahan kanssa on oltava aina:)

"ei ne suuret tulot,vaan ne pienet menot! vanha suomalainen sananlasku,pitää paikkansa tänäkin päivänä:)

Vierailija

Kahvin pitää maistua kahvilta. Valitettavasti eurolla ei juotavaa kahvia saa vaan pelkkää kuravettä. senkin euron voi säästää, kun varastoi keväällä kuraa tai milloin sitä on ja tekee siitä ns. kahvia, jos nuo euron paketit kelpaavat.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat