Kuka maksaa varattoman hautajaiset?

Kommentit (8)

Vierailija

Onko todella niin, että toimeentulotuella maksettuun hautaukseen aina sisältyy "siunaustilaisuus" pappeineen ja kanttoreineen? Mielestäni negatiivinen uskonnonvapaus edellyttää, että tuollaisia seremonoita ei tehdä muille vainajille kuin niille, jotka kuollessaan olivat moisia menoja edellyttävän uskonnollisen yhdyskunnan jäseniä.

Vierailija

Suomessa sentään saatetaan hautaan kaikki asiallisesti. Tulevaisuudessa yksinäisiä ihmisiä tulee olemaan vielä enemmän, joten on hyvä, kun jokin taho hoitaa asiat. Eivätkä kaikki yksinäiset ole onnettomia.

Kuka maksaa, sitä en tiedä.

Vierailija

öö siis meidän isä kun joskus aikanaan nukkuu pois niin saako hän kirkossa tämän tilaisuuden vaikka veljelläni ja minulla ei ole varaa sitä kustantaa? olen siitä kantanut huolta jonkin aikaa jo, koska isä alkaa olemaan huonommassa kunnossa ajanmyötä. 

Vierailija

Sotaveteraaneille pitäisi taata valtion sponsoroimat hautajaiset, he takasivat kuitenkin aikoinaan Suomen itsenäisyyden. 

Mutta mitä vielä, Kokooomuksen johdolla syydetään rahat kreikan tukemiseen ja haalitaan maahan Afrikasta kulttuurinrikastuttajia jotka eivät työllisty eikä halua työllistyä vaan tulevat työllistämään eri viranomaisia poliisista alkaen.

Häpeällisessä tilassa on tuo maa. t.  Yrittäjä Tallinnasta.

Vierailija

Meidän kaupungissa sotaveteraani saa ilmaisen hautapaikan mutta muutakin varmaan olisi kunniakasta veteraanin saada viime reissullansa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat