Kommentit (6)

Vierailija

Mummo istui hiljaa pöydässä, kun pieni Aatu, 3 vuotta silloin, tuli viereen ja kysyi: "Miksi mummo on niin hiljainen? Onko mummo masentunut? Minä voin piristää"
Ilmeisesti oli oppinut kotona jo sanan masennus. Noin nuori.
Samalla itkettää ja naurattaa tuollainen viisaus.

Vierailija

Lapsenlapseni, nyt 7 v, oli vauvana vanhempiensa kanssa ulkomaan matkalla. Keskustellessamme hiljattain matkasta, 7-vuotias isotteli pikkuveljelleen (5 v) tyyliin: minäpä olin siellä mutta sinä et, koska sinua ei silloin vielä ollut olemassakaan. Pikkuveli ihmetteli etteikö häntä todella ollut olemassa. Isoveli isottelevaan tyyliinsä; Usko nyt ettei sinua ollut olemassa, koska olit vain siemen isin pippelissä vielä silloin.

Vierailija

Mummin leipuriapulainn odotti taikinan nousemista että pääsisi leipomaan,,Mira tokaisi,nyt se on kasvanu,voidaan aloittaa,

Vierailija

2-vuotias Sofia kertoi mummulle:"Jos joku jää auton alle niin se kuolee ja sitten se viedään ambulanssilla sairaalaan." 6-vuotias isosisko Venla ehätti korjaamaan pikkusiskon kertomusta:"Ei, ei kun joku kuolee se viedään äkkiä suoraan hautausmaalle."  - Kuolemattomia lausahduksia kuolemasta-

Vierailija

Olimme poikamme perheen luona kylässä. Jossakin vaiheessa tuumin papalle, että kyllä meidän nyt pitää lähteä jo kotiin. 3-vuotias Niilo sanoi tähän, että älkää lähtekö vielä, minä tarvitsen teitä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat