Kommentit (6)

Vierailija

En muista lukeneeni ollenkaan kuolemantapauksista, jotka olisivat liittyneet runsaaseen vitamiinien käyttöön. Sen sijaan lähipiirissäni on paljon ihmisiä, joille reseptilääkkeet ovat aiheuttaneet hyvin vakaviakin haittavaikutuksia.

Suosittelen jokaisen lukemaan professori Peter C. Gotzschen kirjoittaman kirjan tappavat lääkkeet.
Hänen mukaansa lääketieteen liikemallit muistuttavat järjestäytynyttä rikollisuutta  tavoitteinaan ennenmuuta mahdollisimman suurien voittojen saavuttaminen hinnalla millä hyvänsä.

Kirjan kirjoittaja on biologi ja sisätautilääkäri, joka on on toiminut lääkeyhtiöiden myyntiosastoilla niin lääkkeiden etuja lääkäreille esittelevänä myyntimiehenä kuin tuotepäällikkönä. Hänen mielipiteidensä taustalla on vuosikymmenten huolellinen tutkimustyö, jonka tulokset on julkaistu vertaisarvioiduissa lehdissä. Hän ymmärtää syvällisesti tieteellisten vääristymien statistiikkaa ja kliinisten tutkimusten analyysitekniikkaa. Hän on ollut kliinisten tutkimusten järjestelmällisen katsaus- ja meta-analyysikäytännön kärjessä erittelemässä tarkkojen kriteerien mukaan lääkkeiden ja kokeiden vaikuttavuutta.

Peter C. Gøtzsche on julkaissut yli 70 artikkelia tärkeimpien lääketieteellisten lehtien muodostamassa viisikossa (BMJ, Lancet, JAMA, Annals of Internal Medicine ja New England Journal of Medicine) ja hänen tieteellisiä kirjoituksiaan on lainattu yli 14 000 kertaa. 

 

 

Vierailija

Artikkeli oli varmasti Itä-Suomen yliopiston shvbin & hesan fogelholmin tekosia sitä DIS Informaatiota

P.S. älä äänestä Puskaa!!!

Vierailija

En jaksa kahlata läpi tuota LAINAUSTA, ei siis kirjoittajan mielipidettä.

Mutta - lääkärit kirjoittavat yleensä lääkkeitä hyvin vastentahtoisesti, me pöljät potilaat VAADIMME saada reseptin. Näin se menee.

Vierailija

Kuulin ammatti ihmiseltä, että mikään vitamiini ja hivenaine EI imeydy VERENKIERTOON, ellei siinä ole SITRAATTIA ! Ilman sitraattia vitamiinit lorisevat pissan mukana wc:n pönttöön . Tälläistä uutta tietoa......

Vierailija

Suomalainen elää leivällä, pastalla, puurolla, makaronilla, perunalla, sokereilla, prosessoiduilla kasviöljyillä (margariinit, kasvirasvakermat jne...) ja rasvattomilla sokeroiduilla maitotaloustuotteilla. Ja mikä on lopputulos?

Tuoreen raportin mukaan joka kolmas 6–9 -vuotias eurooppalaislapsi on ylipainoinen tai lihava.

Suomessa yli 12-vuotiaista lapsista joka neljäs on ylipainoinen.  Aikuisista joka toinen on ylipainoinen.

Lisäksi aliravitsemus ja väärä ravinto aiheuttaa sairauksia:

akne
lihavuusepidemia
I- ja II-tyypin diabetesepidemia
osteoporoosin jatkuva kasvu (joka viidennellä suomalaisella on heikentynyt luusto)
autoimmuunisairauksien jatkuva kasvu
vatsa- ja suolisto-ongelmien jatkuva kasvu
psyykkisten ongelmien jatkuva kasvu
suolistosairauksien jatkuva kasvu
astman ja allergioiden jatkuva lisääntyminen
neurologisten sairauksien jatkuva kasvu
syöpäsairauksien jatkuva kasvu (joka kolmas suomalainen sairastuu syöpään)
jne...

Suurelta osin elintavoista aiheutuvia kansantautejamme, kuten kohonnutta verenpainetta, aikuistyypin diabetesta, kohonneita veren rasva- ja kolesteroliarvoja sekä osteoporoosia ja myös masennusta, hoidetaan pääasiassa lääkkeillä. Lääketehtaat voivat hyvin, kansa sairastaa, syö lääkkeitä ja kärsii haittavaikutuksista. Lääkkeet eivät kuitenkaan tehoa kansantautiemme todelliseen syyhyn eli epäterveellisiin elintapoihin. Lääketieteen isä Hippokrates sanoi jo aikanaan "ruoka olkoon lääkkeesi". Miksi nykyiset terveydenhuollon ammattilaiset ovat unohtaneet tämän ikivanhan viisauden? Vuodesta toiseen intetään, että tavallinen ruoka riittää turvaamaan ravintoaineiden saannin. Monelle tavallinen ruoka on viljaa eri muodoissaan, prosessoituja kasvirasvoja, lisäainepitoisia eineksiä, keinotekoisia makeutusaineita, sokerisia muroja, valkoisia jauhoja sisältäviä leivonnaisia sekä sokeririkkaita maustettuja maitotaloustuotteita. Sellainen ruoka ei riitä. Ravintoainepuutokset ajavat ahmimaan ja sekoittavat ihmisen herkän sisäeritysjärjestelmän ja aiheuttavat sitä kautta monia vakavia riippuvuuksia. Ravintoainepuutokset altistavat sairauksille, räjäyttävät terveydenhuollon kustannukset ja katkaisevat työuran ennen aikojaan.

http://personal.inet.fi/koti/remeli/ravinteet.htm

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
En muista lukeneeni ollenkaan kuolemantapauksista, jotka olisivat liittyneet runsaaseen vitamiinien käyttöön. Sen sijaan lähipiirissäni on paljon ihmisiä, joille reseptilääkkeet ovat aiheuttaneet hyvin vakaviakin haittavaikutuksia.
Suosittelen jokaisen lukemaan professori Peter C. Gotzschen kirjoittaman kirjan tappavat lääkkeet.Hänen mukaansa lääketieteen liikemallit muistuttavat järjestäytynyttä rikollisuutta  tavoitteinaan ennenmuuta mahdollisimman suurien voittojen saavuttaminen hinnalla millä hyvänsä.
Kirjan kirjoittaja on biologi ja sisätautilääkäri, joka on on toiminut lääkeyhtiöiden myyntiosastoilla niin lääkkeiden etuja lääkäreille esittelevänä myyntimiehenä kuin tuotepäällikkönä. Hänen mielipiteidensä taustalla on vuosikymmenten huolellinen tutkimustyö, jonka tulokset on julkaistu vertaisarvioiduissa lehdissä. Hän ymmärtää syvällisesti tieteellisten vääristymien statistiikkaa ja kliinisten tutkimusten analyysitekniikkaa. Hän on ollut kliinisten tutkimusten järjestelmällisen katsaus- ja meta-analyysikäytännön kärjessä erittelemässä tarkkojen kriteerien mukaan lääkkeiden ja kokeiden vaikuttavuutta. Peter C. Gøtzsche on julkaissut yli 70 artikkelia tärkeimpien lääketieteellisten lehtien muodostamassa viisikossa (BMJ, Lancet, JAMA, Annals of Internal Medicine ja New England Journal of Medicine) ja hänen tieteellisiä kirjoituksiaan on lainattu yli 14 000 kertaa. 

 

Voi herran pieksut!

Sanopa raivopää, millä ihmiset parannetaan, ellei lääkkeillä. Väärin lääkitsevä lääkäri syyllistyy rikokseen jos asiat tutkitaan. Oletko antanut ilmi lääkärisi?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat