Löytyisikö varamummoa Jyväskylästä?

Vierailija

Hei!

Olen 3-vuotiaan tytön yksinhuoltaja äiti ja opiskelen Jyväskylän AMK:ssa toista vuotta. Asun kahdestaan lapseni kanssa aika lähellä keskustaa. Vastuu lapsesta on kokonaan minulla, emmekä ole missään tekemisissä hänen isänsä kanssa. Kanssamme asustaa myös yksi punainen kissa ja meillä on akvaariokaloja. Tyttäreni on iloinen ja sosiaalinen sekä tykkää puhua paljon, eikä turhaan ujostele uusia ihmisiä.

Vanhempani ja tuttavat asuvat kaukana meistä, eikä meillä ole oikeastaan minkäänlaista tukiverkkoa täällä. Muutamia hyvän päivän tuttuja löytyy, mutta kellään ei ole aikaa auttaa lastenhoidossa. Joskus kaipaan hoitoapua, että saan tehtyä koulutehtäviä ja luettua tentteihin sekä pientä kodinhoitoapua, esim. tiskaamista. Hoitoapua saatan tarvita myös harrastuksieni ajaksi. Pääasia olisi, että välillä saisi omaa aikaa ja hengähtää vähän sekä luotettavan ja rehellisen ihmisen tueksi ja avuksi arkeen. Meillä ei ole varaa maksaa mahdolliselle varamummolle, vaan etsimme ihmistä, joka haluaa auttaa ilman palkkaa tai muuta korvausta. 

 

Ota yhteyttä, jos sinä voisit olla meille varamummo. Kiitos etukäteen!

 

Kommentit (5)

Vierailija

Voit lähettää vastauksesi tähän sivustolle tai sähköpostiini jaana ( at merkki ) yahoo . com . Kirjoita kaikki merkit yhteen at merkin kanssa. Kiitos!

Vierailija

Edelliseen tuli väärä osoite, tässä oikea: jaanaah (at merkki) yahoo . com . Kirjoita kaikki merkit yhteen.

Vierailija

Hei vastailkaa kaikki jotka haluatte varamummoksi  itselläni on iäkäs äiti joka aikalailla tarvitsee hoitoa ja seuraa Lisäksi omat lapsenlapset. Joten aikani ei millään ainakaan vielä riitä. Olen kyllä ajatellut, että hetikun tilanteeni muuttuu lähden vapaaehtoistyöhön, vaikka jonnekkin vanhusten palvelutaloon. Voit muuten Jaana ottaa yhteyttä Matarankadulla olevaan ( Vapari ) Vapaehtoistyästä vastaavaan tyäntekiään  Täällä nämä Vapaaehtoistyöntekiät haastatellaan ja kartoitetaan  ovatko soveliaita toimintaan  Laitan tähän valmiiksi jo sinulle vastaavan  henkilön yhteistiedot Leila Koskinen  050 312 5315 tai  014 266 7649              

Vierailija

Hei, etsimme erityisesti Varapappaa (ja Mummoakin) Satakunnasta/Länsi-Suomesta. Olemme tavallinen mukava perhe, 4- ja 6- vuotiaat iloiset ja oikein terveet lapset (poika ja tyttö). Me olemme juuri menettäneet ainoan mummamme, ja isovanhemman sylin tarve on kova. Lapset arvailevat mitä tarkoittaa pappa; "onko sillä suuri, lämmin syli ja pitkät käsivarret, jolla nostaa ylös taivaisiin". Emme ole lastensuojelutarpeessa, siis emme voi saada tukihenkilöitä sitä kautta. Emmekä haluakaan viranomaisapua, vaan haluaisimme ystävystyä sydämellisten ihmisten/vanhemman pariskunnan tms. kanssa, jota me voisimme passata vuorostamme ja joka viettäisi aikaa meidän kanssamme. Olemme valmiita myös korvaamaan kuluja, vaikka rahalla ei tietenkään rakkautta korvata eikä tällaisia ystävyysasioita osteta. Etsimme loppuelämän kestävää perheystävyyttä ja ihmissuhdetta.

paivi . luotonen (ÄT) gmail . com TAI 040 (5432349)

JÄTÄ sposti-osoitteesta välilyönnit pois!!

Vierailija

Tai jos Jyväskylässä on joku perhe/yksinhuoltaja, joka tarvitsee lastenhoitoapua, niin voisimme tehdä vastapalveluksena toisillemme niin, että lapset ovat toisessa perheessä vuorotellen.

Jos olet kiinnostunut, laita viestiä jaanaah ( at ) yahoo . com  

 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat