Kommentit (8)

Vierailija

Kyllä pähkinät ovat herkkua. Sen ovat tuottajatkin huomanneet. Monet mieluummin syövät maistuvan terveellisesti, siis pähkinöitäkin.   Kuin lisäravinteita!

Viimevuosina kulutus on selvästi kasvanut ja hinnat nousseet kohtuuttomuuksiin.

Kaikki hyvä pikkuhiljaa riistetään eläkeläisen ulottuvilta.

Vierailija

Olen syönyt pähkinöitä jo monta vuotta. Erikoisesti tykkään Cashew-pähkinöistä, niitä menee n.kourallinen päivässä. Pähkinöitä voi pitää vaikka taskussa ja napostella kaupungilla asioidessaan, jos tulee nälän tunne.

Vierailija

Pähkinöissä ei ole mitään muuta ongelmaa kuin hinta, noin kaksikymmentä euroa kilo ja mieletön kalorimäärä. Montaa grammaa päivässä ei voi napostella, ettei liho. Huomisesta lähtien on Lidl:ssä tarjouksessa saksanpähkinät € 18:45/kg eli 200 gramman pussi maksaa € 3:69. Taidanpa mennä ostamaan pari pussia varastoon.

Vierailija

Harmi ettei lähellä ole Lidliä. Hinnasta huolimatta syön joka päivä annoksen pähkinöitä, eipä tule makeanhimoa eikä lihaa tarvitse syödä kuin pikkuisen silloin tällöin. Uskon kasviproteiineihin!

Vierailija

Ei ole pähkinät halpoja tai halvempia kuin supermarketissa tai prismassa tai edes salessa. Sale alkaa olla kaikella lailla halvimman elintarvikkeen myyjä.

Sitten on oikein alan kauppa tämä ..punnitse ja säästä, jossa joitakin pähkinöitä tai ns. super-ruokaa saa halvimmillaan. Ruohonjuuri on riivatun kallis.

Anna-Leena Vääräniemi

Tekstissä sanottiin, että pähkinöitä voi syödä päivässä pari pientä kourallista. Koska kourat ovat eri kokoisia voisi tarkentaa: pari ruokalusikallista päivässä. Pähkinöissä on nimittäin runsaasti energiaa.

Vierailija

Jos syö kourallisen pähkinöitä, korvaa se aterian kalorimäärän ja rasvaa on paljon. 

On hyväksi syödä pähkinöitä!  2-3 parapähkinästä saa terveyttä kilpirauhasen epätasapainoon.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat