Kommentit (7)

Vierailija

Tämä ohje on järjetön:

"Yleisperiaate on, että tavara lähetetään ostajalle sen jälkeen, kun siitä on saatu maksu tilille."

Vaatimalla maksun tilille ennen lähettämistä leimautuu helposti huijariksi, sillä juuri tuolla tavalla huijarit tekevät. Oikeudessa tuomion saanut olematonta tavaraa myynyt huijari pyysi etumaksuja tuotteista, joita hänellä ei edes ollut.

Nouto, vienti ja postiennakko tarkistusmahdollisuudella ovat paljon, paljon järkevämpiä "yleisperiaatteita".

Vierailija

Itse olen myynyt huutonetissä, juuri näin kuin asiantuntija sanoo. Aina maksu tullut tilille etukäteen jonka jälkeen olen tavaran lähettänyt. luottamus ollut 100 %. Yhtähyvin voi ajatella että kuka hullu lähettää tavaransa vaikka ei maksusta tietoa, maksaa postikulut ja jää ilman maksua. Miksi huijari on vain myyvässä päässä? vähintään yhtä usein se on ostavassa .

 

Vierailija

Ainakin Huuto.net:ssä ostajat ja myyjät voivat antaa palautetta toisistaan.

Jos ei ole vielä ollenkaan palautetta tai paljon negatiivisia palautteita, niin kaupantekohalukkuus vähenee ja epäilykset heräävät.

Itsellä ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia Huuto.net:n kanssa ja kaikki saamani 26 palautetta ovat olleet 100% positiivisia.

Vierailija

Huutonet on yksi hyvä vaihtoehto,siellä käy esimerkiksi keräilijät.tavaran hinta muodostuu siten kohdalleen kun kiinnostuneita ostajia löytyy.ja jobbarit erottuvat pois joukosta,he eivät tarjoa mistään tavarasta mitään.mieleen tulee tämä rojua rojua ohjelma missä yksi v*tun puusilmä arvioi tavaroita.tunnen tuon tyypin,on täysi lusmu.

Ei uskalla siirtää rahaa

Kuka tänä päivänä uskaltaa maksaa jonkun tuntemattoman tilille rahaa, vaikkei tavaraa ole edes nähnyt muuta kuin ehkä kuvassa?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat