Kommentit (5)

Vierailija

Mitä ihmettä! Mitä järkeä tehdä juttu perus asioista. Kaikki tietää sen että pitää liikkua ja täytyy syödä kevyesti jos haluaa laihtua. Mutta mitä mitä tehdä kun se ei riitä?!  

Vierailija

Hei!

Samaa ihmettelen minä. Olen minulla oli liikatoiminta, joka "muutettiin" radiojodihoidolla vajaatoiminnaksi. Lihoin heti kymmenen kiloa. Olen ollut laihdutuskuurille koko talven, mutta paino ei putoa. Lääkärit vain kohauttelevat hartioitaan. 

Minäkin haluaisin kunnon neuvoja, enkä vain kasvisten syöntiä ja kaiken liian poisjättämisestä. Olen jo tehnyt sen, eikä mitään tapahdu. 

Ihmettelijä

Vierailija

Uskallan olla hieman eri mieltä etteikö paino putoa kasviksilla ja pienillä ruoka-annoksilla, lisäksi liikuntaa päivittäin, ei siihen liene muita poppakonsteja. Sairastan itsekin kilpirauhasen vajaatoimntaa (noin 30 vuoden ajan) ja tiedän omalta kohdaltani sen, jos repsahdan syömään välillä herkkuja niin taatusti paino nousee herkästi. Itsekuria se todellakin vaatii ruuan suhteen,että pysyy normaalipainoisena, ei kannata kerätä liikakiloja, koska laihduttaminenhan on vaikeaa.

Vierailija

Aikoinaan kun mulla todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta, lääkäri kysyi onko ollut painon nousua, turvotusta, ummetusta, palelua, väsymystä jne. Hän kertoi että terveellinen, normaali ruokavalio on hyvä, liikuntaa tulisi harrastaa vaikka olo olisi aivan väsynyt, aineenvaihdunta kasvaa liikunnalla, koska vajaatoiminta hidastaa aineenvaihduntaa ja paino-ongelmat ovat hyvin tavallinen riesa. Herkkuja mässäillen voi lihoa ilman kilppariongelmiakin.

Vierailija

kerrompas oman tarinani kilpirauhas vaivoista, noin 40 vuotiaana aloin saada ihmeellisiä vaivoja jotka vaan koko ajan pahenivat mitä vanhemmaksi tulin, kävin monta kertaa lääkärissä ja kilpirauhas arvot mitattiin aina sanottiin niiden olevan oikeissa rajoissa, noin 24vuotta kärsin näistä vaivoista, tämä tapahtui savossa, sittemmin muutimme varsinais suomeen ja kävin flunssan jälki oireista lääkärissä, nuori nais lääkäri katsoi minua pitkään ja sanoi, että hän haluaa ottaa minusta kilpirauhas arvot että käyhän labrassa, kävin heti aamulla ja seuraavana päivänä hän soitti minulle ja kertoi laittaneensa apteekkiin reseptin ja käski aloittaa lääkityksen koska kilpirauhas arvot oli päin prinkkalaa , hänen ei tarvinnut , kun katsoa minua hän näki olemuksestani ettei kaikki ole kohdallaan, kiitän sitä lääkäriä hän osaa hommansa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat