Uskomaton suoritus! Helsinkiläisnainen laihdutti 52 kiloa

Kommentit (8)

Vierailija

Olisin halunnut tarkennusta tuohon lenkillä käyntiin. Onko kävelyä tosiaan joka aamu 4-5 tuntia? Vai kuuluisiko lukea 4-5 km? Hieno suoritus kaiken kaikkiaan ja vielä ikäihmiseltä.

Vierailija

Seitsemänkymppisenä tiedän, että tunnissa kävelee mielentilan mukaan 4-5 kilometria. Jos hyötyliikuntaakin on, ei kalorien kulutusongelmaa ole.  Lääkäri  varoitti nopeasta yrityksestä alittaa normaalipaino, mutta kannusti hyvää oloa lisäävään painontarkkailuun.

Pitääköhän tätäkin varten hankkia kännykkään hyötyohjelma? 

Vierailija

Ajatelin  että  ylläpidon ihminen kun on niin kireellä päällä.  Mutta tämä  onkin kunnon kansalainen.  Onnittelut upeesta saavutuksesta.

Vierailija

Minä ihmettelen kuinka saa syötyä itseensä 52 kiloa läskiä. Kalliksi on tullut.

Normaalipainoni pysyy, joten on siinä ihmettelemistä, jos olisin 115 kiloinen, huh.

Vierailija

En voi uskoa, että joku tuon ikäinen lenkkeilee 4-5 tuntia päivässä. Koska on realiteetti, että nivelet ja paikat eivät kestä tuota menoa. Tai sitten hän käyttää jotakin doupinggia, että kivut ja väsymys eivät tunnu. Kun ajatellaan mikä ylipaino on ollut pitkään nivelissä.

Olen harrastanut liikuntaa aina 25 vuotiaasta tähän ikään 73v.ja olen himokävelijä, sen tiedän, että 4-5 tuntia päivässä ei onnistu, niin, että lähtisi samaa seuraavanakin päivänä tekemään. Tai sitten tämä puheena oleva henkilö on rautaa.

Vierailija

Eiköhän tuo ole 4-5 kilometriä eikä 4-5 tuntia, kun verrataan siihen kuinka ensin jaksoi kävellä vain muutama sata METRIÄ.

Vierailija

Pääasia on, että laihtui. Vähän kalajuttujahan nää aina on, ihmelihomiset ja -laihtumiset.

Luonto asettaa rajat, eikä ne niin hirveästi vaihtele.

Vierailija

Tulehdus iski. Paino hyppäsi 70kg  120 neen.  Hoitovirhe, väärä lääkitys.  Oikea tohtori ja terveys palasi.  Nyt mennään vakiolla eli 65-70 lukemilla.

Tuo alussa mainittu on todella  kilometriä  lukema sattuu omaan tunnin kävelyyn. Sopiva juttu ikäihmisille. 

 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat