Kommentit (7)

Vierailija

Avokado on todellista herkkua, voisin elää noilla pelkillä hedelmillä. Kun pussillisen ostaa ne on kovia, mutta sisällä noin parissa päivässä ne kypsyy pehmeiksi.

heikki kärkkäinen

Vierailija kirjoitti:

Hyvä testi!

Tämä hedelmä on juuri sitä mitä kirjoitetaan,suosittelen kaikille ikään ja suku puoleen katsomatta jopa pikku vauvoille pieninä annoksina.Erikoisen hyvää liikuntaa harrastaville pitää rasva elektrolyytti tasapainot  kondiksessa.Luulempa  vaikka en ole tutkija niin pitkän matkan juoksussa  tämä hedelmä auttaa vatsa kramppien estäjänä.esimerkiksi vyölaukkuun pikku rasiaan  hedelmää tulisi valmiiksi raastettuna olla matkassa voi aluksi lisätä janon tunnetta mutta sehän on hyvä vain että on herättäjä matkassa .

Vierailija

Vai että avokado! Tuontihedelmä tai mikä liekään. Ei yhtään houkuttele. Mätä suuhusi kotimaisia marjoja, nauti. Suomalaisten tulisi syödä luonnontuotteita, jotka ovat sieltä kotoisin, josta he itsekin ovat. Sitä syöt, mitä olet.

Naurattaa erään hedelmä- vihannesmyyjän tarina. Hän kertoi kiivistä, jota eräs iäkäs rouva kertoi syöneensä joka päivä rasiallisen. Hän kävi sanallisesti kimppuun tätä tuttavaani kohtaan ja valitti, miten hänen suunsa limakalvot olivat punoittavat, eikä hän voinut laittaa suuhunsa muuta kuin maitoa tai vettä. Suupielet punoittivat, samoin silmät. Ihoa kutitti joka puolelta. 

Rouva kertoi lukeneensa kiivin terveellisyydestä eräästä naistenlehdestä, jossa kerrottiin "muka" totuuksia ravitsemuksesta. Tuttavani oli todennut kertomuksen kuultuaan: - Kohtuus lienee parasta teidänkin tapauksessanne. Ei pullo päivässä, vaikka sekin lie parempi kuin kori kiiviä päivässä.

Suitsuttakaa vain avokadoa. En sorru, ällöttää.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kuinka paljon pitäisi päivässä syödä ?

Jostakin luin, että yksi päivässä riittää, koska niissä on tietty määrä rasvaa, joka tosin on sitä tyvää kolestrolia ruokkivaa, on paljon myös kuitua. Olen käyttänyt koko talven, onkin jännä nähdä kun seuraavan kerran otetaan kolestroliarvot, kun hyvää kolestrolia oli viimen liian vähän, jospa se lisääntyisi syömällä säännöllisesti avogadoa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat