Linnanjuhlat

mummi ,omaishoitaja ja kouluttaja

Vaikka kuinka katsoin ja kuuntelin,eipä näkynyt linnassa yhtään omaishoitajaa???kumma juttu??omaishoitokulttuuriko ei ole kulttuuria lainkaan? mielestäni omaishoito on olennainen osa hoitokulttuuria ja ansaitsisi viimein tulla julkisesti huomioiduksi! omaishoitaja työskentelee 24/7 ja työ on vaativaa ja erittäin huonosti palkattua! Mutta säästää Suomelle miljoonia vuosittain,siis eikö todellakaan hr.Tasavallan presidentti arvosta omaishoitotyötä? kunnia sinne minne se kuuluu!

Kommentit (8)

Vierailija

Vuosi sitten juhlien eräs  teema oli vapaaehtoistyö. Eikö omaishoitajajuus ole mitä suurimmassa määrin vapaaehtoistyötä? Joka vuosi ei jokaiselta alalta kutsuta edustajia. Ehkä joskus teemana on hoitotyö. Tänä vuonna oli mäkihyppy ja kulttuuri.

Vierailija

Kyllähän omaishoitajat melki ilmaiseksi työtään tekevät rakkaudesta ,mutta ei ole lähellekkän vapaaehtoistyötä Joka vuosihan jotain esim. laulajia ja näytteliöitä on. Mikseipä sitten myös omaishoitajia

Vierailija

Hetkinen, kyllä siellä saattoi olla myös omaishoitajia, olihan niin moni pyörätuolillakin siellä. Mutta miten ne ylen toimittajat voisivat tietää Maija tai Matti Meikäläistä, siellä meni moni ihminen ilman selostusta jonossa.

mummi

kerrottiin saattajana tytär,poika,lapsenlapsi,puoliso ei omaishoitaja! mahdollista kyllä,vaan oliko???

aniaara

vapaaehtoistyö= vapaaehtoista ja palkatonta

omaishoitotyö on sopimuksenvaraista ainaista 24/7 niin jouluna kuin jussinakin ja kehnosti palkattua!

Vierailija

Olipa linnanjuhlissa 2015 eräs sivistymätön suurlähettiläs. Nimittäin IRANin suurlähettiläs.

Tämä suurmullahi se ei suostunut kättelemään Suomen presidentinrouva Jenni Haukiota!

Täydellistä halveksuntaa naisiin kohdistuen.

.

Ettäkö "Maassa maan tavalla"...... niinpä niin....

Käytöstapoja toivova

Kaikenlaista roskasakkia sitä tähän maahan on pakko ottaakin! Voin kuvitella Jennin tunteet, kun sivuutettiin. Ja myös Saulin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat