Kommentit (5)

Soppakauha

Tossa kodissa ei sit ruokaa tehdä, kun kaikki kauhat ja kapustat piti heittää menemään. Jotain realismia ois kiva näissäkin jutuissa olla. 

Nanzu

Eli järjestäytyneessä elämässä ihminen tarvitsee neljä juustohöylää - näemmä yksi jokaiselle perheenjäsenelle - mutta ei mittoja, siivilöitä, kauhoja tai sähkövatkaimen vispilöitä ruoanlaitton? Japanilaiset siistit ihmiset eivät ilmeisesti laita lainkaan ruoaa kotona vaan ostavat valmiaterioita?

Vierailija

Minulla on myös tuo välinelaatikko täynnä tarvittavia keittiövälineitä,aina joskus yritän karsia sieltä jotain pois,mutta paljon pitää kaikenlaista olla jos vähänkin laittaa ruokaa ja leipoo.

Eli se vika on mielestäni siinä laatikossa,se on liian pieni.Ehkä pitäisi ollakin kaksi isoa välinelaatikkoa ja siellä laatikoissa erilaiset  lokerot tarvittaville välineille.

Mutta ei minulla neljää juustohöylää ole!

KonMariton

Kuuluin hetken aikaa tuohon facebook-ryhmään. Oli pakko lähteä pois, kun erään jäsenen äidin antamat pitsiliinat oli muiden ryhmäläisten mielestä heitettävä pois, että jäsen sai oman elämänsä haltuun ja napanuoran katkaistua.

Vähän voisi olla tervettä järkeä mukana. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat