Kommentit (4)

Kävi näin

Vai menikö näin; Uusi pankkivakuuttaja huomasi että heillä olisi tullut rajoitusehtoja lasten sairauskuluvakuutuksiin joten ehdotti "kun lapset eivät enään kahteen vuoteen ole sairastelleet, eikö ole sama lopettaa ne ja tehdään tilalle tapaturmavakuutukset". Tarjouslaskelmaan myös laittoi -50% kaskoon muttei kertonut sen koskevan vain ekaa vuotta. Vuoden päästä säästö on enään 15 euroa kun eka vuoden alennus loppuu ja lapsilla ei ole enään sairauskuluvakuutusta.

Kilpailuvirasto paikalle!

Hei! Eikös tämä Welling ole Op:n työeläkeyhtiössä töissä? Sehän varmaan sai Op:n vakuutuksista henkilökunta-alennusta ja nyt toitottaa etuaan markkinoidakseen Op:tä.
Miten meni noin niinku mielestäsi.....

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Olemme pysyneet sitkeästi samassa vakuutusyhtiössä jo 40 vuotta. Olemme tutustuneet myös muiden vakuutusyhtiöiden tarjontaan ja vaikka loppusumma olisikin ollut hieman edullisempi niin vanhoissa vakuutuksissamme on vahingon sattuessa paljon etuja jotka uudemmissa vakuutuksissa on karsittu pois. Eli meidän kohdallamme vanhassa vara parempi.

dolphinsalliance@gmail.com

Hello,
Do you need urgent loan to clear your debts, or need capital to improve business?
've Been rejected by
the agencies of banks and other financial institutions?
Need a consolidation loan or a mortgage?
Look no further as we are here to make all the financial difficulties of the past. We loan funds out to individuals
in need of financial support, which has bad credit or need money to
pay bills, to invest in business at a rate of 2%. I want to use this medium to inform you that we are reliable and beneficiary assistance and is prepared to offer you a loan. So contact us today via
e-mail: dolphinsalliances@gmail.com

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat