Kommentit (11)

Kekkula

Kohen ajellessa yanhojen Volkkareiden tiimoilta siellä täälä on vakiintunut muuan paikat: Tammi Masa Kouvolan ja Lahden välissä sorakoppoolin reunalla. Kyläkauppa Kylis Ridasjävenkyläntiellä, Kera Grilli Hyvinkää tie 25, Väätäiskyläntiellä suomen pienin kioski ja kirppis, Tervossa karavaani alueen tarjonta. Noi tuli nyt nopeesti mieleen paikkoina jossa tarottava, kohtelu ja hyvä fiilis kohtaa a

ina käydessä. Tietysti Pylkönmäen sitin kahvilassa on aina ilo poiketa.

Vierailija

Karoliinan Kestikievari Leivonmäki. Kannattaa poiketa .Henkilökunta aivan upea ja kiva poiketa. Leivokset,piirakat.isoja kahvi hyvää.

Vierailija

Kesäkaudella Isonkyrön Tuuralassa on auki Tuuralan kyläkaffila jossa kannattaa pysähtyä nauttimassa kahvit nätissä jokimaisemassa.

Emppu

Vehoniemen automuseo aivan must-paikka erityisesti kesäaikaan. Kangasalan komeissa harjumaisemissa kelpaa pitää paussia ja tutustua ilmaiseen vanhojen ajopelien kokoelmaan sekä nauttia herkullisia paikanpäällä paistettuja munkkeja. Omien eväiden kanssa voi kipaista rantaan istuskelemaan.

Hansu

Vihiluodon kala Oulun eteläpuolella nelostien carrella on loistava taukopaikka. Syön aina siellä erinomaisen lohikeiton.

Vierailija

Kärsämäellä nelostien varressa on loistava Paakarin Pysäkki. Hyvä keittolounas ja munkkikahvit. Ihanat Wanhakosken Leipomon leivät on hyvä ostos mukaan otettavaksi. Suosittelen lämpimästi.

Omppu

Pioni ja Piironki, Lahden suunnasta ajettaessa valtatie 12:sta käännytään oikealle Hollola KK risteyksestä, tätä Soramäentietä ajetaan kunnes peltoaukea alkaa vasemmalla puolella, 2 km Lahti-Tampere-tien risteyksestä.
Ihana kahvila leivonnaisineen ja samalla voi tehdä ostoksia sisustus/lahja sekä puutarhatuotteista. Tätä paikkaa ei voi ohittaa.

Vierailija

Kahvila Tuulenpesä Kemijärven Tonkopurolla on erinomainen ruoka- ja kahvipaikka, maan mainiot munkit ja hyvää ruokaa noutopöydästä, vieläpä edullisesti, suosittelen!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat