Kommentit (9)

Leena

Kananmunat ovat ihania. Ja vaikka jännittäisi kolesterolia, niin nykyään on paljon pelkkiä kananmunan valkuaistuotteita. Itse olen löytänyt monesta Laitilan tuotteesta helpotusta päivittäiseen ruuanlaittamiseen.  

Vierailija

Mummolla oli kanoja ja sen takia meillä oli aina kotona tuoreita munia (50 ja 60 luku). Isäni rikkoi joka aamu juomalasiin kolme munaa, sekoitti ne haarukalla ja joi munat aamupalaksi. Minulle eivät sellaisina maistuneet mutta jotenkin on jäänyt tämä hänen tapansa mieleen.

Vierailija

Ennen  oli herkkua rikkoa pari kananmunaa lasiin ja laittaa sokeria ja vehhäjauhoa, oli meki kun kakkutaikinaa Silloin ei pelätty tai edes tiedetty salmonellan mahdollisuudesta

Vierailija

Olen aina syönyt kananmunia,jo lapsena meillä oli kanoja ja munia.Eniten syön kevyesti paistettuja kananmunia,keitetytkin maistuu sopivan lisukkeen kanssa.Kokkelista tai munakkaasta en niinkään tykkää. Ja koko munahan se on syötävä että saa mahdollisemman paljon kaikkea terveellistä,pelkkä valkuainen ei edes maistuisi hyvälle,mutta makuasia tuokin. Ja kakkutaikinaa tulee kyllä maisteltua,ei ole vielä salmonellaa tullut,ja suomimunissa kai salmonella harvinaista!

Jukkis

Mistä johtuu että keitetyn kananmuna keltuaisen ja valkuaisen väliin tulee aina välillä se tumma kerros ?? onko haitallinen ?

Vierailija

Kokemukseni mukaan tumma kerros tulee jos säilyttää keitettyjä munia jääkaapissa keittämisen jälkeen. Kannattaa keittää vain sen verran munia kuin tarvitsee kerrallaan ja syödä tuoreeltaan. Itse en ole kokenut tummaa kerrosta haitalliseksi mutta onhan se epäilyttävän näköinen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat