Kommentit (6)

Kaikkea Muuta Kuin Enkeli

Kukaan ei tee tuota työtä pelkkää hyvää hyvyyttään niinkuin jutussa annetaan ymmärtää. Raakaa bisnestä, jossa palkka on kohdallaan.

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Minä taas uskallan olla hieman erimieltä. Ainakaan tässä tapauksessa ei kyse voi olla pelkästä bisneksestä, senverran tyytyväisiltä perhekodin asukit vaikuttavat. Vaatii tietynlaista luonnetta avatakseen oman kotinsa ventovieraille sairaille ja ikääntyville ihmisille. Itsekin viettäisin vanhuuteni tuollaisissa olosuhteissa ennemmin kuin kolkossa laitoksessa. Tietysti tälläisessä niinkuin monessa muussakin toiminnassa on mukana myös niitä ikäviä poikkeuksia.

Vierailija

Luettuani, en hetkeäkään ajatellut, että tuollaistakin kööriä joku elättäisi hyvä hyvyyttään, vaan he ottavat, saavat siitä kohtuullisen korvauksen, paitsi jos ovat lottovoittajia ja suuren perinnön saaneita hyväntekijöitä. Täytyyhän ihmisen jotenkin elämänsä kuluttaa, vaikka vapaaehtoistyössä, sen minkä kukkaro kestää.

-valone-Käyttäjä698
Seuraa 
Liittynyt11.3.2016

Kylän pinnasta kirjoitti:
Painavaa asiaa on kirjoitettu ja sitten poistettu perheen nelikymppisestä pojasta. Miksi? Ei varmasti ole ainut saman ikäinen poikalapsi tässä maassa, joka elämänsä on päihteillä peruuttamattomasti muuttanut. Turha totuudella on mässäillä, mutta ei sitä tarvitse piiloonkaan hyssytellä. 

Miksi täytyy hakea juoruhampaisiin sellaista mitä tuossa artikkelissa ei ollut. Ala-arvoista keskustelua, niin tyypillistä yksinkertaisuuksille. Etlehti on muutenkin kaupunkilaisen luettavaksi yksinkertaisen tympeä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat