Mummo kuolee viinaan - apua ongelmiin ei löydy

Kommentit (5)

Vierailija

Antakaa sellaisten mummojen ja vaarien juoda. Alkoholin aiheuttamat haitat ovat satoja miljoonia vuodessa, joten niiden vähentäminen "tehokkaalla ja luonnollisella tavalla" pitäisi hyväksyä.

Vierailija

Oikein hyvä, että pitävät alkoholin kulutuksen nousussa.
Tällaisia juoppoja ei tarvitse myöskään yhteikunnan varoin hoitaa.
Vaikkakin antavat tulonsa viina ja tupakkaveroina valtiolle, sieltähän ne eläkkeetkin maksetaan, ei itse työssäollessa verojen maksu riitä alkuunkaan eläkeläisen pitkään elämään.

Vierailija

Tuo on vaikea kaksipiippuinen juttu.
Jos vanhuksen elämä on tyhjää ilman mitään sisältöä ja ainoa ystävä on pullo, niin mitä jäljelle jää jos se pullokin viedään.
Vanhemmalla iällä on vaikeampaa lähteä kodin ulkopuolelle etsimään uusia ystäviä ja uutta sisältöä elämäänsä, varsinkin kun alkoholismi saattaa tuoda lieveilmiönään mielenterveysongelmia.

Vierailija

Naisten juopottelu on lisääntynyt. Jo 15 v vetää siideriä koppatolkulla. Ennen ei näin tapahtunut. Mummojen juominen johtuu sossun toimista. Kun ihminen hylätään täysin, niin kännissä sen kestää vähän paremmin, ehkä.
Yksin tämä ei tietysti syyllinen, mutta eräs merkittävimmistä. Kaksi kertaa viikossa veskiin, kerran suihkuun jos muistavat.

Vierailija

Ainoa huoli on yhteiskunnalle tulevat hoitokulut. Muutenhan vanhusten dokaamiseen yllyttäminen on halpaa rotuhygieniaa. Syrjäytyneet ja syrjityt juovat onnellisina itsensä pois päiviltä. Alennusta viinan hintaan 65 vuotta täyttäneille ja apua eutanasiaan. Lipittäville pennuille täytyy keksiä toiset keinot. Terve ihminen kestää viinaa kamalia määriä. Ei pidä päästää nuoria vuosikymmenien rappiolle. Niille vois säätää terävien juontipakon, niin luonto hoitais maksakirroosilla ja haimatulehduksella nopean poispääsyn.

raivoraitis

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat