Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi.

Kirjoita napakasti, otsikoi selkeästi ja noudata keskustelualueen sääntöjä.

Suosituimmat
Vierailija

Joku tekee väitteen jostain kommentista, joka ei pidä paikkaansa. Joku toinen osoittaa ettei väite pitänyt paikkaansa, mutta hänen kommenttinsa poistatetaan ja jäljelle jää väitte joka ei pidä paikkaansa. Tämä toistuu ja toistuu eri keskusteluissa.

Vanha elli

Kiitokset Leena Tanskaselle!

Voinemme varmaan kirjoitella tässä osiossa myös siellä pihan reunalla sijaitsevan kodin seinien sisäpuolen viherasioista ja muistakin. Nehän liittyvät läheisesti samaan ympäristöön.

 

 

 

Hannah2

Lenkkipolkuni varrelta tänään löytyi mestämansikkaa kukkimassa, isot voikukkapellot, tuomi tuoksun perusteella, tädykkeet aukaisemassa nuppujaan ja kielon kukat avautumista vailla.
Sirtuunaperhoset, herukkaperhoset ja "pienet valkosiivet" lentelivät kukasta kukkaan.

Hyvämieli

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

Vierailija

Olisi  mukavaa  kuulla  mielipiteitä ja ajatuksia tästä  aiheesta. Taustatietoa  löytyy  netistä.

Itse kuulun kyseiseen "kastiin", ja tahtoisin lukea muiden kokemuksista aiheesta.

Vierailija

On se ihmismiel kummallinen. Oon koko ajan ihmetelly, miks on aina vain avattava uus ketju, vaikka entisiinki mahtuis tekstii. Ja nyt ite syyllistyn samaan. Onhan tuolla raadin puolella toinen murreketju, mutta se kirjautuminen on liian vaivalloista.

Vierailija

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

Vierailija

Älä vain kerro mitään vaikeaa asiaa. Älä etenkään paheksu minkäänlaista toimintaa joka heikentää sinun elinmahdollisuuksiasi, eritoten jos se koskee koko maan toimintatapaa.
Muista hymistellä ja suvaita kaikkea vääryyttä.
Ainoastaan sellainen kritiikitön sanailu täällä menestyy.

Vierailija

Päivä on lyhyt viel
mut riimit voi olla pitkii
naurussa suut kahvia ne litkii
kynnetki terävät punaset nekkii
nenä ja posket ku pakkasest tullaa
voit sinä jatkaa ja haukata pullaa

Vierailija

Sanohan millä mielellä teet aloituksia tänne ikäihmisten kanavalle. Millä mielellä vastailet toisten kommentteihin. Olen tehnyt huomion ettei keskustelua oikeen synny. Olenko ainoa näiden ihmetysteni kanssa?

Maanmatkalainen58

Seku häntä keksin tuollaisen aloituksen, kun on ihmisiä ympäri Suomen jotka täällä lukee ja kirjoittelee. En nyt tarkoita että pitäisi ystäväksi alkaa kenenkään, muuten kuin täällä netissä kirjoitella ja kertoa mitä kuuluu esim. Utsjoelle tai Helsinkiin.

Vierailija

Itselläni ei ole lapsia, miehelläni yksi,asumme Etelä-Lapissa. Mistähän saisi tietoa esim järjestöistä varamummotoiminnasta.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 266200
  • Viestiketjuja yhteensä 8847
  • Käyttäjiä yhteensä: 2065
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä175