Uusimmat

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi.

Kirjoita napakasti, otsikoi selkeästi ja noudata keskustelualueen sääntöjä.

Vierailija

Näitä aloituksia katsoessa huomaa, että palstalla jyrää mummodiktaattorit.
Ennen oli mukavia, sanataitureita miehiä. Miksi he ovat poissa?
Paljolti syy on myös ET valvonnan. Miesten aiheet, politiikka, maahanmuutto, pakolaiset. Ne saa välittömästi lukon ketjuun.

Suosituimmat
Vierailija

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

Vierailija

On se ihmismiel kummallinen. Oon koko ajan ihmetelly, miks on aina vain avattava uus ketju, vaikka entisiinki mahtuis tekstii. Ja nyt ite syyllistyn samaan. Onhan tuolla raadin puolella toinen murreketju, mutta se kirjautuminen on liian vaivalloista.

Hannah2

Lenkkipolkuni varrelta tänään löytyi mestämansikkaa kukkimassa, isot voikukkapellot, tuomi tuoksun perusteella, tädykkeet aukaisemassa nuppujaan ja kielon kukat avautumista vailla.
Sirtuunaperhoset, herukkaperhoset ja "pienet valkosiivet" lentelivät kukasta kukkaan.

Hyvämieli

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

Maanmatkalainen58

Seku häntä keksin tuollaisen aloituksen, kun on ihmisiä ympäri Suomen jotka täällä lukee ja kirjoittelee. En nyt tarkoita että pitäisi ystäväksi alkaa kenenkään, muuten kuin täällä netissä kirjoitella ja kertoa mitä kuuluu esim. Utsjoelle tai Helsinkiin.

Vierailija

Nyt saatan sohaista kepillä muurahaispesään ,mutta keskustellaan silti tästäkin aiheesta.Nimittäin kuinka pian lesket löytävät uuden kumppanin.Kokemukseni tarkoittavat n. 55-70 ikäisiä leskiä.

Vierailija

Päivä on lyhyt viel
mut riimit voi olla pitkii
naurussa suut kahvia ne litkii
kynnetki terävät punaset nekkii
nenä ja posket ku pakkasest tullaa
voit sinä jatkaa ja haukata pullaa

Mökin muori

Onko sinulla ennakkoluuloja jotakin maata tai paikkaa kohtaan, estääkö se sinua matkustamasta ko. maahan/paikkaan? Mä olen aina ajatellut ettei koskaan Rhodokselle. Olen mieltänyt sen nuorten biletyspaikaksi joka minun puolestani saisi olla.

Vanha elli

Hankitko kukkia valaisemaan pimeitä päiviä?

Itselläni on muutama kasvi nyt puhjennut kukkimaan. Tässä kolibrikukka, jolla ikää on reilusti yli 20 vuotta. Vasta  kahdeksan vuoden kuluttua se aloitti kukkimisen, mutta siitä lähtien on tehnyt sen joka vuosi.

 

"Mies kun tulee tiettyyn ikään, ei sillä pelaa mikään", jotenkin noin se Junnu aikopinaan lauleli. Totta ainakin toinen puoli...
Nyt, kun on tullut siihen tiettyyn ikään niin sitä kuolemaakin on pakko ajatella. Sehän on päätepisteemme, tahdomme tai emme.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 266503
  • Viestiketjuja yhteensä 8873
  • Käyttäjiä yhteensä: 2120
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä226