Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi.

Kirjoita napakasti, otsikoi selkeästi ja noudata keskustelualueen sääntöjä.

On se ihmismiel kummallinen. Oon koko ajan ihmetelly, miks on aina vain avattava uus ketju, vaikka entisiinki mahtuis tekstii. Ja nyt ite syyllistyn samaan. Onhan tuolla raadin puolella toinen murreketju, mutta se kirjautuminen on liian vaivalloista.

Suosituimmat
Vierailija

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

Omistaako kukaan Arabian Myrna teekannua ja olisi valmis myymään sen? Ei siis sellaista isoa kahvikannua vaan matalaa teekannua. Olisin valmis maksamaan hyvin, jos kannu on vain hyvässä kunnossa.

Minulla on iänikuisen vanha Nokian Prisma kännykkä ja olen ajatellut ostaa uuden kännyn. Onko kokemuksia Doron kännyköistä ? (varsinkin simpukkamalleista) Kannattaisiko sellainen ostaa ? Entäs nämä uudet älypuhelimet. Onko jollain kokemusta ?

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

Minun on tehnyt mieleni vaihtaa jo ajat sitten tuo mahtipontinen otsikko;Yksinäisten ihmisten joukkotapaaminen,jota moni on luullut erheellisesti, vain yksinäisille tarkoitetuksi reissuksi.

Suapisti

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

Presidenttimme sanoi mm näin: "Eurooppa ei pitkään enää kestä hallitsematonta kansainvaellusta. Sietorajan ylittyminen romahduttaa arvojärjestelmäämme. Käy niin, että pyrkimys hyvään tuottaa kaikille pahaa".

En löytänyt täältä varsinaista lintukeskustelua,vaikka linnuista on kyllä juttuja monessakin keskustelussa,ja kuviakin on paljon.Tämä olisi nyt pelkästään linnuille.

aamuhymy

Aamuhymy on itsekin mummoikäinen mummo. Siis normaali nainen. En hae seksiseuraa. Hakusessa reilu reissukaveri. Miestä en enää huolisikaan elämääni pilaamaan.

Vierailija

Huomasin eilen nielussani möykyn.ei näytä paiseen tapaan pinkeältä ja punaiselta,vaan vähän muuta limakalvoa vaaleammalta möykyltä,n.peukalonpäänkokoiselta,jossa pari pientä kuoppaa joissa valkoista... Toinen kitarisa näyttää ihan tavalliselta.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 271608
  • Viestiketjuja yhteensä 9313
  • Käyttäjiä yhteensä: 2555
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä573