Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi.

Kirjoita napakasti, otsikoi selkeästi ja noudata keskustelualueen sääntöjä.

Vierailija
25.12.2011

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

Olemme paljon matkusteleva eläkeläispariskunta. Nyt olemme alkaneet miettiä, kannattaako enää ostaa valmismatkoja. Olimme tammikuussa suuren suomalaisen matkatoimiston neljän viikon matkalla Thaimaan Cha Amissa. Huomasimme matkatoimiston laadun huomattavan heikentymisen.

Vierailija
Pe 17:13

Tietääkö joku vielä sellaisen puhelinoperaattorin,johon kuuluu vain puhelut ja tekstiviestit? Itse en tarvitse puhelimeen nettiä,mutta alkaa olemaan näköjään pakollinen,jos tarvii puhelimen.

Vierailija
25.9.2015

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

16.3.2013

En löytänyt täältä varsinaista lintukeskustelua,vaikka linnuista on kyllä juttuja monessakin keskustelussa,ja kuviakin on paljon.Tämä olisi nyt pelkästään linnuille.

Vierailija
25.1.2014

On se ihmismiel kummallinen. Oon koko ajan ihmetelly, miks on aina vain avattava uus ketju, vaikka entisiinki mahtuis tekstii. Ja nyt ite syyllistyn samaan. Onhan tuolla raadin puolella toinen murreketju, mutta se kirjautuminen on liian vaivalloista.

Tämän ajan uusi suosikki-ilmiö on piikkimatto tai joillekkin myös renroutumismatto.
Minkälaisia kokemuksia teillä on kyseisestä matosta.
Mallejakin on useita ja hinnoissa suuriakin eroja.

Entä kuinka teologia voi olla tiedettä? Sehän pohjautuu uskoon eli tietämättömyyteen? Ja tämä tietämättömyys taas johtuu siitä, että Jumala on ilmoittanut uskoville, eli tietämättömille, perimmäisten kysymysten olevan salaisuuksia, joita ihmisellä ei ole mitään oikeutta ryhtyä kopeloimaan.

Lenkkipolkuni varrelta tänään löytyi mestämansikkaa kukkimassa, isot voikukkapellot, tuomi tuoksun perusteella, tädykkeet aukaisemassa nuppujaan ja kielon kukat avautumista vailla.
Sirtuunaperhoset, herukkaperhoset ja "pienet valkosiivet" lentelivät kukasta kukkaan.

Vierailija
21.1.2014

Päivä on lyhyt viel
mut riimit voi olla pitkii
naurussa suut kahvia ne litkii
kynnetki terävät punaset nekkii
nenä ja posket ku pakkasest tullaa
voit sinä jatkaa ja haukata pullaa

Aloitan kokonaan uuden sieniketjun tänne piha&puutarhaosioon. Kasvaahan sieniä pihapiirissäkin. Minulla maaseudulla pihapiirissä mm. haperoita, mustarouskuja, limanuljaskoita, ukonsieniä ja myrkyllisä pulkkosieniä.

Vierailija
17.8.

Ministeriö paljasti nimilistat: Heitä Orpo kestitsi – alkoholia tilattiin sadoilla euroilla (Iltalehti)
Orpo näemmä osaa juoda ja juottaa, sehän ei ole mitään uutta kun veronmaksajat jaksaa maksaa,

Veronmaksaja

Jos on tai on ollut, mutta nyt vaikuttaa siltä että kaikki maalimalta kerätyt tavat, mausteet ruoka-aineet ja ruuat ovat vallanneet!
Olisiko nuo terveellisempiä, maukkaampia?
Kaduilla ihmiset kulkevat kädestä ruokaa syöden ja juoden pahvimukista,

Onko joku noudattunut vähähiilihydraattista ruokavalioo?
Mitä silloin voi syödä,jos pitää välttää leipää,pastaa,perunaa,riisiä jne.?
Mitä voi syödä esim. aamu- ja iltapalaksi,jos ei leipää ja puuroa?
Kaikenlaisia omakohtaisia kokemuksia olisi kiva kuulla!

Vierailija
14.11.2012

Lääkäri ei ole määrännyt minulle Primaspania (saa ilman reseptiä), mutta syön ajoittain sitä pienimmällä annostuksella eli 50mg, koska se tuntuu antavan "potkua" elimistön/sydämen toimintaan ja "selkeyttää" päätäni.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 283407
  • Viestiketjuja yhteensä 10290
  • Käyttäjiä yhteensä: 3297
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä1185