Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi.

Kirjoita napakasti, otsikoi selkeästi ja noudata keskustelualueen sääntöjä.

Olin tammikuun alussa TOT-leikkauksessa, jossa ponnistusvirtsankarkailun lopettamiseksi laitettiin nauha tukemaan virtsaputkea. Siihen loppuivat tirahtelut aivastaessa, yskiessä, nauraessa tai juostessa.

Haen ihan vertaistukea, teista jotka olette kohdanneet rakkaan puolison menettamisen. Itse jain leskeksi kolme viikkoa sitten, ja tuntuu etta auttaisi jos saisi vertaistukea heista, joita on kohdannut suuri suru.

On se ihmismiel kummallinen. Oon koko ajan ihmetelly, miks on aina vain avattava uus ketju, vaikka entisiinki mahtuis tekstii. Ja nyt ite syyllistyn samaan. Onhan tuolla raadin puolella toinen murreketju, mutta se kirjautuminen on liian vaivalloista.

Dagny Carlsson on tiettävästi maailman vanhis bloggaaja. Tämä 102-vuotias hulvaton vanhus on täyttä rautaa. Katsoin Teemalta sympaattisen dokkarin tästä käsittämättömän asenteen omaavasta rouvasta, joka elää täysillä ja tekee mitä haluaa.

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

Suapisti

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

Vierailija

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

Lenkkipolkuni varrelta tänään löytyi mestämansikkaa kukkimassa, isot voikukkapellot, tuomi tuoksun perusteella, tädykkeet aukaisemassa nuppujaan ja kielon kukat avautumista vailla.
Sirtuunaperhoset, herukkaperhoset ja "pienet valkosiivet" lentelivät kukasta kukkaan.

Presidenttimme sanoi mm näin: "Eurooppa ei pitkään enää kestä hallitsematonta kansainvaellusta. Sietorajan ylittyminen romahduttaa arvojärjestelmäämme. Käy niin, että pyrkimys hyvään tuottaa kaikille pahaa".

Vierailija

Kroatia, Kreeta, Parga. Siinä suosituimmat lomakohteet 2016. Listaus perustuu Apollo myyntiin. Hyvä on myös kyseinen matkanjärjestäjä. Nyt jo neljänneksi suurin suomessa.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 271822
  • Viestiketjuja yhteensä 9331
  • Käyttäjiä yhteensä: 2572
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä588