Minkä arvoinen pöytäni on? Sen pituus on 92, leveys 67 ja korkeus 72 senttiä. Myös laatikoiden yläpuolella on taso. Leima Billnäs N:o 330 4.5.28.

Billnäs

Billnäsin kalusteet ovat tärkeä osa suomalaisen huonekalun historiaa. Konttorihuonekalujen valmistus aloitettiin Billnäsin ruukissa 1909. Kalusteet tehtiin amerikkalaisten mallien mukaan puolalaisesta tammesta. Tuotanto hiipui lopullisesti 1970-luvulla. 
I
lmeisesti valtaosa Billnäsin konttorikalusteista koki tylyn kohtalon, kun työpaikkojen kalustoja vaihdettiin modernimpiin. Vasta 1980-luvulla niitä herättiin keräämäämään talteen ja kunnostamaan.
Kysyjän työpöytä on leiman mukaan tehty 1928, jaloissa on vielä nähtävissä jugendin henkeä. Pöytä on parempiakin päiviä nähnyt, mutta asiansa osaava entisöijä saisi varmasti vielä pöydästä upean. Billnäsin kirjoituspöydistä pyydetään – ja varmaan maksetaankin – kunnosta riippuen 200–1000 euroa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuva oli vajaa jotta siitä olisi selvinnyt millainen pöytä.
Bilnäsin kalut ovat käytössä mainioita, mulla on kaksi irjahyllyä ja yksi klaffikaappi. Niissäon bilnäsin kyltti ja kaikkitoimivat mainiosti. Kaapit ovat kotikäytössä ja kun silmä on niihin tottunut ne ovat osa kotia ja kauniita silmlle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla