Mikä on tämän koivupöydän arvo? Kansi koostuu kuudesta käsinmaalatusta, lasitetusta keramiikkalaatasta, pöydän mitat ovat 45 x 65 x 59 senttiä. Laatat ovat Hilkka Mekrin. Signeeraus H. Mekri jää pöydän reunalistan alle, näkyvissä ainoastaan teksti Arabia. Pöytä on ostettu huutokaupasta 60 luvulla. Minkä arvoinen pöytä on? Jos haluaisimme myydä, mikä olisi oikea kanava?Maarit

<ET kuva smallarticle />

Hilkka Mekri (1917–88), avioiduttuaan Säynäjärvi, oli Arabian taiteilijana 1945–1952, ensin taideteollisuus- ja sitten taideosastolla. Pöytä on harvinaisuus, Säynäjärven töitä ei juuri liiku kummallakaan sukunimellä, ei suuria eikä kovin paljon pieniäkään. Pöydän puuosat ovat ajan saatossa vähän kärsineet, mutta tässä tapauksessa se on sivuseikka.

Hinta-arvion antaminen harvinaisuudelle on aina kiperää. Sanoisin, että 1000 euroa on minimi, yläraja voi olla paljon korkeammalla. Pöytä kelpaisi varmasti esimerkiksi Helsingin suurten huutokauppatalojen design-huutokauppoihin. Ainoa, mikä pistää ehdottamaan myymisen viivyttelyä, on nykyinen taloustilanne.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla