Minkä arvoisia vanha pöytä ja peili ovat. Sanotaanko tällaista pöytää konsolipöydäksi? Ovat kuulema käsintehtyjä ja puu on silattu lehtikullalla. Pöydän alla on alkuperäinen lappu jossa lukee: N.Grönstrand, koristeveistäjä mestari, Stålarminkatu 15. Ja toinen lappu jossa teksti, ei saa pyyhkiä märällä, valmistettu lehtikullasta.Annina

Konsoliksi sanotaan. Se lepää takaosastaan seinää vasten niin, että se tulee toimeen kahdella jalalla. Peilin kanssa se on samaa paria.
Hyviä neuvoja puusepältä, jonka osoite paljastaa turkulaiseksi. Lehtikullan saa kyllä katoamaan märällä rievulla, sillä ohuenohut lehtikulta kiinnitetään puupinnalle mekaanisesti.
Peili ja konsoli ovat suunnilleen 1800–1900-lukujen vaihteesta. Niissä näkyy kertaustyylien runsas koristelu, eniten vaikutteita on uusrokokokoosta.
Arvoa on hiukan vaikea määrittää, koska esinepari on melko hallitseva ja tyylin kovasti omanlaisensa. Luonnollisimmalla paikallaan kokonaisuus on suuressa eteishallissa. Luulisin, että jos tarjonta ja kysyntä kohtaavat, hinta voisi olla 300–400 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla