Ostin tämän vanhan baarikaapin. Se on kuulunut kenraali Lauri Malmbergille. Kun kaapin ovet avaa, koristeltu takaseinä hohtaa, koska taakse syttyvät lamput.
Kaapin alla on pyöröovinen hyllystö, joka työntyy ulos kaapista etuseinää painamalla. Kaappi on sota-aiheisesti koristeltu.
Kysymys kuuluukin: onko kaappi mahdollisesti tehty juuri kenraalia varten vai onko vastaavia tehty enemmänkin. Myös arvo kiinnostaa.Kaappimies

Upea näyttää kaappi olevan. Kuva on kuitenkin niin pieni, että yksityiskohtia ei juuri voi analysoida. Luulisin kuitenkin, että lamput ovat jonkilaisten lasimaalausten takana.

Kaapissa on piirteitä useasta eri tyylistä, mikä on luonteenomaista 1900-luvun alkukymmenien tyylihuonekaluille. Kunto näyttää moitteettomalta – todistaahan sitä sekin, että pyörömekanismi toimii.

On paha ottaa kantaa siihen, onko esine varta vasten tehty saajalle – vai onko vain löydetty lahjan saajalle sopiva esine. Itse asiassahan pitää myös kysyä, kuinka pitävä tuo kaapin provinienssi on: onko olemassa dokumentteja, että kaappi on kuulunut juuri kenraali Malmbergille – ja jos on, niin minkälaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kaapin arvo ilmoitetaan uskoakseni nelinumeroisena lukuna, mutta tarkempaa summaaa ei näin pienestä kuvasta uskalla antaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla