Ei ollut ihan valtava yllätys, että firman johtoryhmässä keväällä uhottu laihdutuskisa "unohtui" osanottajilta.

Punnituspäivän aamuna konttorilla ei porukkaa näkynyt. Totta puhuen toukokuussa omankin projektin kiireet ja stressitaso olivat sen verran kovia, ettei omakaan paino pudonnut kisa-aikana kuin pari kiloa. Parhaimmillaan oltiin viiden kilon verran alle lähtöpainon, mutta mutta...

Kesäkuun alussa on joka vuotinen lasten kalastusleirin vetäminen Hangon Bengtsårissa. Touhun määrä on hurja kaluston roudaamisen suhteen sekä ennen että jälkeen leirin. Leiripäivät alkavat vähän kuuden jälkeen ja loppuvat puolilta öin. Ulkona ollaan kaiken aikaa ja vähät yöunet nukutaan teltassa.

Laihtumiseen tämä on erinomainen viikko. Ruoka tulee keskuskeittiöstä lasten mitoituksella, eikä muuta ole. Rätingin mukaan ei voi olla nälkä, eikä oikeastaan olekaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Harmi vaan, ettei vieläkään ole oikein aikaa tuijottaa omaa napaansa ja toivoa sen piakkoin näkyvän paremmin. Nuorilla tuntuu olevan loputtomasti avunpyyntöjä, joihin pitäisi ehtiä reagoida.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Illalla savustettiin leiriläisille tuoreita itse litkattuja silakoita. Ne vasta ovatkin herkkua ja varsin terveellistä sapuskaa. Ainakin jos ei syö niitä isoja dioksiinisilakoita.
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla