ET-lehden Ystävä –pinssin suunnittelukilpailun säännöt       

Tausta   
Suunnittele tai ideoi ystävyyden symboli, josta teemme pinssin. Pinssiä käyttävät viestivät toisille, että tunnet minut ET-lehden kautta ja minun kanssani voit aina tulla juttelemaan. Luonnoksesi voi olla piirustus, valokuva tai valmis pinssi. Tekniikan ja materiaalin voit valita vapaasti. Pinssi voi olla kooltaan enintään 10-senttisen rahan kokoinen ja sen pitää kestää pitkäaikaisessa käytössä. Liitä mukaan lyhyt selostus työsi ajatuksesta tai tarinasta. Voittaneesta ehdotuksesta teemme Ystävä-pinssin

Osallistuminen   
Kilpailu on avoin kaikille. Kilpailuun voi osallistua yksin tai työryhmässä. Kilpailutyön voi toimittaa joko digitaalisessa muodossa tai A4-kokoisella paperilla.

Kilpailu päättyy 15.1.2010. Lähetä ehdotuksesi 15.1.2010 mennessä postitse osoitteella ET, PL 100, 00040, Sanoma Magazines tai sähköpostilla et-lehti@sanomamagazines.fi. Laita kuoreen tai sähköpostiin tunnus Ystävä-pinssi.  Kilpailuehdotuksia ei palauteta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kilpailuehdotusten käyttö- ja tekijänoikeus
Osallistuja vakuuttaa, ettei kilpailuehdotus loukkaa muiden oikeuksia, eikä ole jäljennös aikaisemmin julkiseksi tulleesta mallista. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeudet symbolin käyttämiseen kilpailutyönä näiden sääntöjen mukaisesti ja oikeus luovuttaa näiden sääntöjen edellyttämät oikeudet Sanoma Magazines Finland Oy:lle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kilpailuun osallistumalla osallistuja luovuttaa kilpailun järjestäjälle oikeuden vastikkeetta esitellä kilpailutöitä suunnittelukilpailusta kertovassa viestinnässä ja näyttelyssä sekä ET-lehdessä. Palkintosumman maksamista vastaan Sanoma Magazines Finland Oy saa ajallisesti ja maantieteellisesti rajoittamattoman ja yksinomaisen valmistus-, käyttö-, esitys-, ja levitysoikeudet kilpailun voittajatyöhön. Sanoma Magazines Finland Oy:llä on oikeus muokata voittajatyötä hyvien tapojen mukaisesti. Kilpailun voittajalla ei ole oikeutta luovuttaa kilpailuehdotukseen liittyviä oikeuksia muille.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa, mikäli kolmas osapuoli käyttää kilpailuun lähetettyjä töitä tai kilpailun tulosten esittelyn kautta julkiseksi tullutta ideaa oikeudettomasti.

Arvosteluperusteet ja tulosten julkistaminen       
Lehden toimitus valitsee mielestään parhaat viisi ehdotusta, jotka esitellään tekijöineen helmikuussa ilmestyvässä ET-lehdessä. Lukijat osallistuvat voittajan valintaan äänestämällä. Kilpailun tulokset ja voittajan nimi julkistetaan toukokuussa ilmestyvässä ET-lehden numerossa.

Palkinnot   Voittajapinssin suunnittelija saa 2000 euroa.
Muut neljä ET-lehdessä esiteltyä ehdotusta saavat kukin 200 euroa.

Suunnittelukilpailun järjestäjä on Sanoma Magazines Finland Oy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla