ET-lehden verkkosisällöt julkaistaan nyt uudessa osoitteessa, josta löydät paljon kiinnostavaa luettavaa.

ET-lehden verkkosisällöt löytyvät jatkossa osoitteesta menaiset.fi/et. Sieltä löydät joka päivä uusia, kiinnostavia juttuja!

Sivustolta voit lukea sisältöä myös kaikilta muilta Sanoman aikakauslehtibrändeiltä. ET-lehden lisäksi sivustolle on koottu muun muassa Kodin Kuvalehden, Matkaoppaan, Me Naisten, ET Terveyden, Hyvän Terveyden ja Sportin juttuja. 

Kilpailut, ristikon, pelit ja blogit löydät yhä tältä sivustolta, mutta muuten tämä sivusto päivittyy jatkossa harvoin, joten klikkaa itsesi uudelle sivustolle. Tervetuloa mukaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ikärasismia vastustava

Ollaanko taas harjoittamassa ikärasismia kaikessa hiljaisuudessa? Me Naisten lukijakunta on nuorempaa väkeä. Ollaanko iäkkäämmiltä, elämää kokeneilta, hyvin kirjoittavilta ihmisiltä viemässä pois paljon käytettyä ja luettua blogialustaa? Ok, tämä foorumi käsittääkseni säilyy, mutta tällä ei ole olemassa vastuutoimittajaa, jolta voisi saada vastauksia kysymyksiin.

Vierailija

Samaa mieltä! ET-lehden lukijakunta iäkkäämpää kuin Me naisten tai ainakin lehdillä on ihan eri imagot. ET mielletään enemmän asialehdeksi, jossa voi keskustella tai lukea vaikkapa eläkeasioista. Huono uudistus!

Sisältö jatkuu mainoksen alla