Saako sinun koirasi istua ruokapöydän tuolilla?
Saako sinun koirasi istua ruokapöydän tuolilla?

Onko koiran joululautasessa mitään mieltä? Annatko sinä lemmikillesi oman juhla-aterian? Kerro mielipiteesi – ja muista lähettää kuvasi, jos karvainen perheenjäsen pääsee syömään erikoisaterian jouluna.

Jouluaattona suomalaiset koirat ja kissat saavat omat pakettinsa sekä herkkuateriansa monessa kodissa.

4-vuotias staffineito Lyyli on yksi heistä. Omistaja Noora Hautakoski kertoo hymyillen viime joulun ateriasta, jonka hän valmisti koiralleen:

”Lyyli on, kuten staffordshirenbullterrierit yleensäkin, iloinen, reipas ja äärettömän ihmisrakas.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ruoka maistuu Lyylille erinomaisesti, myös jouluna.

Lyylin joululautasella on perinteisesti kinkkua, herneitä ja laatikoita. Ensimmäisenä häviää kinkku, herneet saattavat jäädä koskematta.

Hän osaa odottaa kauniisti lupaa käydä herkkujen kimppuun, mutta luvan saatuaan hän ei aikaile.”

Saako sinun lemmikkisi oman jouluaterian? Tai miksi ei saa? Kerro ja keskustele asiasta alla olevassa kommentointikentässä.

Vierailija

En laita koiralle juhla-ateriaa. Se saa pienen, sille sopivan herkun lahjapaketissa, jonka avaaminen on samalla etsintätehtävä.

Vanha elli

Kantsun muori

Meillä ei enää ole koiraa, mutta en antanut jouluruokaa eikä koira muutenkaan saanut ihmisruokaa. Sen vatsa ei kestänyt mausteisia ruokia, joten vähemmällä siivouksella pääsin. Suola ja mausteet eivät kyllä kuulukaan koiran ruokavalioon. Kyllä se keittiössä oli mukana kun tein ruokaa, kaikki mikä putosi, oli hänelle lahja taivaasta ja hävisi silmänräpäyksessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla