Inkivääri maustaa tämän ruuan niin herkullisesti, että tätä voi syödä vielä joulun jälkeenkin.

6 hengelle

1,2 kg possun ulkofileetä

Marinadi
2 rkl juoksevaa hunajaa
3 rkl dijon-sinappia
2 rkl soijaa
2 tl inkiväärijauhetta
1 tl paahdettua paprikajauhetta
2 tl suolaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päälle
tuoretta salviaa
½ dl mantelirouhetta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
  • Sekoita marinadi, laita se fileen kanssa muovipussiin ja pyörittele. Anna maustua jääkaapissa vähintään 8 tuntia.
  • Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen paistamista. Siirrä se pussista uunivuokaan, paina lihamittari fileeseen ja kypsennä 175-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpö on 80 astetta.
  • Levitä salvianlehtiä ja mantelirouhe lihan päälle ja nosta se pariksi minuutiksi uuniin. Kääri alumiinifolioon, anna vetäytyä 10 minuuttia. Leikkaa ohuiksi viipaleiks
Sisältö jatkuu mainoksen alla