- 2 munaa
- 1 ½ dl sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl inkivääriä
- 4–5 rkl kuumaa vettä
Päälle
- 2 omenaa
- 2–3 raparperinvartta
- 3–4 rkl sokeria
- 3–4 rkl tuoretta, silputtua tai 2 tl kuivattua minttua
Vaahdota munat ja sokeri.
Sekoita leivinjauhe ja inkivääri jauhoihin. Lisää ensin ne, sitten kuuma vesi munavaahtoon.
Kaada taikina voideltuun irtoreunavuokaan.
Kuori ja lohko tai kuutioi omenat, leikkaa raparperinvarret ohuiksi viipaleiksi. Nosta kulhoon. Mausta sokerilla ja mintulla. Sekoita ja lusikoi makuaineet taikinan pinnalle.
Paista 200 asteessa 30–40 minuuttia.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa