Kunnosta edullisesta peruslipastosta vähällä vaivalla sisustukseesi sopiva silmänilo. Tarvitset vain maalia, koriste-kuvioita, tapettia ja hyvät työvälineet.

Koristekuvioilla ranskalaistunnelmaa

Helppo konsti luoda tyyliä! Liimaa kuvio kiinni yleisliimalla, esimerkiksi Erikeeperillä, ja maalaa kuivumisen jälkeen päälle huonekalumaalilla. Muovimaisesta materiaalista valmistetut kuviot taipuvat kaareviin pintoihin lämmön vaikutuksesta. Lämmitä kuviota lämpöilmapuhaltimella tai hiustenkuivaajalla ja taivuta sopivaan muotoon.
Koristekuviot HomeAtHome

<ET kuva article />

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Modernia kiiltävää pintaa
Mustalla kiiltävällä huonekalumaalilla syntyy hienoa designtunnelmaa. Korkeakiiltoisella maalilla voi tuntua hankalalta saada aikaan siistiä jälkeä. Parhaiten se onnistuu, kun valitset laadukkaan siveltimen, mutta voit kokeilla myös vaahtomuovisivellintä. Köyhänmiehen hopeisilla vetimillä lipastolle saadaan vielä stailattua juhlava ilme.
Miranol-maali, vetimet HomeAtHome.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

<ET kuva article />

Näin maalaat huonekaluja

HIO hienolla hiekkapaperilla huonekalun pintaa, jotta maali tarttuu paremmin.
Pyyhi hiontapöly pois. Vanhan huonekalun huonokuntoinen maali- tai lakkakerros kannattaa poistaa kokonaan. Mahdolliset oksakohdat voit käsitellä ennen pohja­maalausta oksalakalla.

VALITSE pohja- ja pintamaaliksi vesi- tai liuotinohenteinen huonekalumaali. Sävytä pohjamaali pintamaalin sävyyn. Sekoita maali hyvin ennen maalauksen aloittamista.

MAALAA kertaalleen pohjamaalilla ja sen jälkeen 1–2 kerrosta kalustemaalilla. Kun maalaat monta ohutta maalikerrosta,
saat siistin jäljen. Voit halutessasi ohentaa kalustemaaleja maalista riippuen vedellä tai tärpätillä.

ANNA KUIVUA ja hio hienolla hiekkapaperilla maalauskertojen välissä. Pidä huolta, että maali kuivuu aina riittävästi, pelkkä pinnan kuivuminen ei riitä. Jos jatkat maalaamista seuraavana päivänä, laita sivellin muovipussiin, jotta se ei kuivu. Puhdista työvälineet maalin mukaan vedellä tai mineraalitärpätillä.
Vinkki! Jos maalia jää jäljelle, sulje purkin kansi huolellisesti ja käännä purkki hetkeksi ylösalaisin. Näin kansi sulkeutuu ilmatiiviisti ja tuote säilyy paremmin. Ylimääräinen nestemäinen maali kuuluu ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Tyhjät ja kuivuneet maalipurkit voi viedä kierrätykseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla